Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Gayet güzel, hazır diyet yiyecek konusunda şanslısın ingiltere de eminim buradan fazla seçeneğin vardır

Dün markette düşük kalori yiyecek avı yaptım aynen mesela 5 kalorilik bi su var şeftali and mango tatlı :KK70:
Veya "pirinç kek" dedikleri 40 kalorilik tatlı veya peynirli şeyler var aralar için iyi gider hem bastırır isteği

Benim bu yeme düzenimle insanlar 35 kilo olur ben zor veriyorum.
Leblebi diyeti yapıyorum kafama göre birkaç leblebi beni birkaç saat idare ediyor.
Bizim akşam yemeklerimiz sorun, şimdi o kismını halletmeye çalışıyorum

Çok düşük kalori yiyince ben de aksine kilo alırım vücut depoluyor çünkü belli bi kalorinin altına düşmemek lazım ben öyle yapıyorum
Akşam yemekleri nasıl sorun?
Benim gece yemek en büyük sorunum ya çok seviyorum :olamaz:

Çok düşük kalori yiyince ben de aksine kilo alırım vücut depoluyor çünkü belli bi kalorinin altına düşmemek lazım ben öyle yapıyorum
Akşam yemekleri nasıl sorun?
Benim gece yemek en büyük sorunum ya çok seviyorum :olamaz:
Eşim yüzünden sorun çünkü o birlikte oturup bol bol çeşit çeşit yemek seviyor.
Diyet yapınca ben yemek işini sallıyorum tabi, o kendince haklı zaten iki kişiyiz ve birlikte sadece akşam yemeğimiz var.
Diyetimi sabote ediyor o da😂😂

Canım normal yeme düzenine nasıl döneceksin peki
Sorun olmuyor kaçamak yaparsam ertesi gün dikkat ediyorum.
Daha öncede böyle verdim, sonra iş yerinde yemek düzeni yüzünden kilo aldım.
Aslında karatay beslenme düzeninde aç kalmadan kilo veriyirsun, benim artık vermem biraz zorlasti 10 kilodan sonra, sıkı tutuyorum.

Sorun olmuyor kaçamak yaparsam ertesi gün dikkat ediyorum.
Daha öncede böyle verdim, sonra iş yerinde yemek düzeni yüzünden kilo aldım.
Aslında karatay beslenme düzeninde aç kalmadan kilo veriyirsun, benim artık vermem biraz zorlasti 10 kilodan sonra, sıkı tutuyorum.
anladım canım
Sporu da biraz oturtursak aslında almayız ama bakalım

Sahur
1 tavada yumurta
1 dilim çavdar
5yeşil zeytin
3 sanırım siyah zeytin
İki dilim ince kaşar
1 salatalık
2 dilim domates
1 çay kaşığı çemen

İftar
Sütlü çorba
Yeşil fasulye (kapçuk deniyor galiba adına)
Turp yoğurtladım
Bir de ekmek

11 küsürde kahve içtim:KK43: yanında da aşırı tatlı çekti canım 3-4 adet çekme helva yedim çok üzgünüm

Ama aşırı istemiştim oruç olduğum için bugün böyle ne görsem çekti canım sanırım yoruldum diye:KK43:

Sahur
1 tavada yumurta
1 dilim çavdar
5yeşil zeytin
3 sanırım siyah zeytin
İki dilim ince kaşar
1 salatalık
2 dilim domates
1 çay kaşığı çemen

İftar
Sütlü çorba
Yeşil fasulye (kapçuk deniyor galiba adına)
Turp yoğurtladım
Bir de ekmek

11 küsürde kahve içtim:KK43: yanında da aşırı tatlı çekti canım 3-4 adet çekme helva yedim çok üzgünüm

Ama aşırı istemiştim oruç olduğum için bugün böyle ne görsem çekti canım sanırım yoruldum diye:KK43:
Allah kabul etsin canım, ben oruç tutarken kilo alırım.
O sebeple dert etme gayet iyi.

günaydın kızlar..

gelmeyecektim işe ama işim çıktı sabah sabah düştüm yollara ://

dün kocişle akşam kadınlar gününe has yemeğe çıktık.. sadece ekmeğin üst çıtırlı susamalı yerini yedim valla..
yanında tavuk tırtıkladım.. ama gelen ekmekler minnak çıttır çıtır ve üstü de susamlıydı yani dayanamadım yaa..
üzerine vaffle söledi benim adam.. sipariş geç kalınca iptal ettirdim.. zaten ekemeği gömmüşüm..
ay canıma minnet oldu.. akşam da kızkardeşime gittik oturmaya kız kıza. orada, bir şekersiz türk kahvesi, bir fincan çay içtim. uyumadan 10 dk önce de bir kase limonlu biberli yoğurdu yedim.
sporla acil olarak desteklemek şart ama zaman yok ay..

sabah ise aç karnına befer' ciğimin verdiği tarifi yaptım.. limun ve zencefil rendesi suyla hoop içtim.. ardından da yarım haşlanmış yumurta 1 küçük kalıp peynir 9 adet zeytin minnacık 2 küççük kepek ekmeği bir lokmalıklardan..

şimdi dukan çayımı içiyorum./yeşilçay, soda ve su.. onda bir de limon olacaktı ama sabah yarım limonu zencefilde kullandığım için bu karışıma karıştırmadım..

ayyhh işte dün akşamdan bu saaate bunlar vucuda depolandı.. şifaa olsun .. :))

günaydın kızlar..

gelmeyecektim işe ama işim çıktı sabah sabah düştüm yollara ://

dün kocişle akşam kadınlar gününe has yemeğe çıktık.. sadece ekmeğin üst çıtırlı susamalı yerini yedim valla..
yanında tavuk tırtıkladım.. ama gelen ekmekler minnak çıttır çıtır ve üstü de susamlıydı yani dayanamadım yaa..
üzerine vaffle söledi benim adam.. sipariş geç kalınca iptal ettirdim.. zaten ekemeği gömmüşüm..
ay canıma minnet oldu.. akşam da kızkardeşime gittik oturmaya kız kıza. orada, bir şekersiz türk kahvesi, bir fincan çay içtim. uyumadan 10 dk önce de bir kase limonlu biberli yoğurdu yedim.
sporla acil olarak desteklemek şart ama zaman yok ay..

sabah ise aç karnına befer' ciğimin verdiği tarifi yaptım.. limun ve zencefil rendesi suyla hoop içtim.. ardından da yarım haşlanmış yumurta 1 küçük kalıp peynir 9 adet zeytin minnacık 2 küççük kepek ekmeği bir lokmalıklardan..

şimdi dukan çayımı içiyorum./yeşilçay, soda ve su.. onda bir de limon olacaktı ama sabah yarım limonu zencefilde kullandığım için bu karışıma karıştırmadım..

ayyhh işte dün akşamdan bu saaate bunlar vucuda depolandı.. şifaa olsun .. :))
İyi idare etmişsin ve dikkat ettiğin sürece gidecek o kilolar 😍

X