- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
Velvette buradayız
Hah ben de geldim tam cümbüş artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Velvette buradayız
Amin canım, Allah hepimizinkini kabul etsin. Unutmam, sende unutmaAllah kabul etsin dualarında unutma canım
Ben de niyetliydim ama ben dünyaları yerim galiba bu menüyü görünce
Sahur
3 ince kaşar
Tavada yumurta
Peynir kibrit kutusu
7 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Yarım domates
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
İftar
Etli ekmek(açık olanlardan lahmacunun uzun inçe hali ve dilimlenmişti bir dilim de arkadaşıma verdim)
Ayran
Acı biber 3 tane falan
Azıcık salata
Ucundan ekmek(etli ekmek geç geldi de acı sos yemek için ucundan aldım)
Sanırım bu kadar
Hoşgeldin burası diyet bölümü burada şeker yokHah ben de geldim tam cümbüş artık
Hoş geldin tekrardanHah ben de geldim tam cümbüş artık
Hoş geldin tekrardan
Leblebi ikram edelimEki Görüntüle 2243075
Eh o kadar yemeye tabi minnak olurMakarna rahatsız etti ama ben mutluyum demek ki artık minnak bir midem var
Biz de içeriz hani, muhabbet koyuPompitolipopuma kahve yapıp gelecem
Eline sağlık kuzummAfiyet olsun, uygulamada yüklenmiyor biraz uğraştırdıEki Görüntüle 2243078
Şifa olsun.Eline sağlık kuzumm
Kadın dehşet iyi değil mi yapabilirsen bi dene derim.Şifa olsun.
Ya kadının videoyu açtım kaslarını görüp kapadım
Sonra kk da bir topik var bir baktım velvet
Şu boyu 1,5 metre olan etliekmekmi oAllah kabul etsin dualarında unutma canım
Ben de niyetliydim ama ben dünyaları yerim galiba bu menüyü görünce
Sahur
3 ince kaşar
Tavada yumurta
Peynir kibrit kutusu
7 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Yarım domates
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
İftar
Etli ekmek(açık olanlardan lahmacunun uzun inçe hali ve dilimlenmişti bir dilim de arkadaşıma verdim)
Ayran
Acı biber 3 tane falan
Azıcık salata
Ucundan ekmek(etli ekmek geç geldi de acı sos yemek için ucundan aldım)
Sanırım bu kadar
Aslında dedi herkesi teşvik ediyorum diye, konuyu o açmamış ama başrolde maşallahKadın dehşet iyi değil mi yapabilirsen bi dene derim.
Hahahh velvet mi hiç de demiyor bak
Bu arada ben yapamam, bir dönem spor salonunda yoğun spor yaptım zira hoca manyaktı. Ama evde bu kadar yoğun yapamam, tepemde bir zebani olursa belkiKadın dehşet iyi değil mi yapabilirsen bi dene derim.
Hahahh velvet mi hiç de demiyor bak
Bize göre değil kuzum, leslie yi zor yapıyoruzBu arada ben yapamam, bir dönem spor salonunda yoğun spor yaptım zira hoca manyaktı. Ama evde bu kadar yoğun yapamam, tepemde bir zebani olursa belki
Biz 2 mille yetinelim halimize şükür, arada 4 mil yaparız yeterde artarBize göre değil kuzum, leslie yi zor yapıyoruz
Aynen öyleBiz 2 mille yetinelim halimize şükür, arada 4 mil yaparız yeterde artar