Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar toplanın hele, ptesi biliyorsunuz tukkani kkapatiyorum, baska bi grupta var mi yürütmek isteyen, yoksa dagilicik miyizzz

Arkadaşlar toplanın hele, ptesi biliyorsunuz tukkani kkapatiyorum, baska bi grupta var mi yürütmek isteyen, yoksa dagilicik miyizzz
açıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorum

Verano_porteno Verano_porteno little dora little dora arkadaşlar 1 ay olmuş bildirim yapmayalı :sinirli:
O kadar olmadi canim ya daha gecen toplastik:KK70:
Ben ankaraya daha dun geldim. Ev esyasi , yeni ev temizligi, ise baslama durumum fln var. Gruplara da katilmistim , orda da bildirim yaparim ama aktif olamicam bi sure demistim. 1 hafta sonra sahalara doncem insallah. Bence dagilmayalim, haftaya spor listesini fln da yapmaya devam ederim ben. Digerleri ne der tabi o da onemli

açıkcası ben devam etmek istiyorum böyle sağlam bir topik olduktan sonra.dağılmak hiç istemiyorum
Aynen :KK66:
O kadar olmadi canim ya daha gecen toplastik:KK70:
Ben ankaraya daha dun geldim. Ev esyasi , yeni ev temizligi, ise baslama durumum fln var. Gruplara da katilmistim , orda da bildirim yaparim ama aktif olamicam bi sure demistim. 1 hafta sonra sahalara doncem insallah. Bence dagilmayalim, haftaya spor listesini fln da yapmaya devam ederim ben. Digerleri ne der tabi o da onemli
Sadece bildirim dedim döşemissin :KK70:
Tamam sen spor listesini yapinca spor yapabiliyorum anca ☺️

Ben diyeti bırakırım arkadaş, zaten devam ettiğim de söylenemez. Ama muhabbete gelirim :KK19: seviyom sizi ben:KK200:
Ben deeee❤️❤️
Ayrilma burdan ❤️
Ben gecen hafta basladim tekrar bana kizma amaaaa:KK42:
54 le baslamistim ailem vs kalabaliktan firsat bulamadim bu hafta
Tamam ama yeni yılda asiliyoruz hepimiz :KK66:

ben tekrar toaprlandım gibi sabah 65.6 yı gördüm çok şükür tekrardan.65 ile kapatayım bari yılı

X