Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bileydim sabah bol kremalı neskafeyi içmezdim:KK43:
Kızlar ben kalori hesabı yapamicam çünkü programların kalori şeysi bana pek inandırıcı gelmiyor porsiyon ayarlayamiyorum ben.
Sabah önce bir su bardağı kombu mantarı çayı, iki haşlanmış yumurta, bir küçük muzun yarısı, bir küçük mandalina
Öğle bir avuç dolusu çiğ badem
Akşam ola hayrola

Bileydim sabah bol kremalı neskafeyi içmezdim:KK43:
Kızlar ben kalori hesabı yapamicam çünkü programların kalori şeysi bana pek inandırıcı gelmiyor porsiyon ayarlayamiyorum ben.
Sabah önce bir su bardağı kombu mantarı çayı, iki haşlanmış yumurta, bir küçük muzun yarısı, bir küçük mandalina
Öğle bir avuç dolusu çiğ badem
Akşam ola hayrola
Bol kremali nescafe nedir zaten, süt koy bari daha masum.
Ama combu mantar çayı mükemmel olmuş çok takdir ettim

10 dk leslie yaptım belim ağrıyor devam edemedim ama limiti zorladım.
Bakın çok pis gaza geldim, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

İyi yapmışsın çok yüklenme beline.
Bende az önce yaptım 1 mil.
Şimdi sürahiyi aldım yanıma gördükçe su içiyorum :eğlence: 9 tane de küçük kuru kayısı yedim. Akşama neler olacak bakalım :süslü:

Bol kremali nescafe nedir zaten, süt koy bari daha masum.
Ama combu mantar çayı mükemmel olmuş çok takdir ettim
Haklısın da, geceler katran karası geceler uykusuz bu dönem; okula varır varmaz içiyorum onu, sütü nereden bulayım hadi buldum nerede ısıtayım hepsinden geçtim bulsam bile sor bakalım gözümü açmış oluyo muyum bunları yaparken, süt tozunu el yordamına buluyorum :bicak:
Ama haklısın çok haklısın, kahveyi sade içmeliyim:duduk:

Haklısın da, geceler katran karası geceler uykusuz bu dönem; okula varır varmaz içiyorum onu, sütü nereden bulayım hadi buldum nerede ısıtayım hepsinden geçtim bulsam bile sor bakalım gözümü açmış oluyo muyum bunları yaparken, süt tozunu el yordamına buluyorum :bicak:
Ama haklısın çok haklısın, kahveyi sade içmeliyim:duduk:
Canım kahve kreması yerine süttozu al, büyük marketlerde var.
Sen de haklısın sabah kahvesi lazım çalışana ammma krema zaten sağlıksız bir de kilo yapıyor.

Canım kahve kreması yerine süttozu al, büyük marketlerde var.
Sen de haklısın sabah kahvesi lazım çalışana ammma krema zaten sağlıksız bir de kilo yapıyor.
Yanlış anlaşılma olmuş krema dediğim süttozu, aynı şey değil mi ya ben aynısı diye biliyorum:ıslık:

Günaydınlarrrrrrr :rapci:

Güne limonlu suyumla başlıyorum, birazdan kahvaltı yapacağım. :kk77:
Sizler napıyorsunuz :KK54:
İlk günden kaçamak yapmadınız inşallah :spor:

Baktim simdi tam 13 gun var :) olabilir aslinda. Ne yapmayi dusunuyorsun peki
Cok sey ama yapamıyorum bir turlu baslayamiyorum. Bu akşamı corbayla kapaticam, dün gitti bi.
Ya su online diyetisyenlerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Ckalede bi diyetisyen yilbasina ozel kampanya baslatti, 1 haftalik. Katilsam mi bilemedim. Hic yapmadım daha once

X