Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bunlar muhtemelen psikolojik ama dün göğüslerim balon gibi şişmişti, bugün normaller. Şimdi de ayaklarım donuyor. Ovulasyon sürem yeni geçti, bat 29’u daha çok erken yani. Ama umarım tutmuştur

Valla bunlar muhtemelen psikolojik ama dün göğüslerim balon gibi şişmişti, bugün normaller. Şimdi de ayaklarım donuyor. Ovulasyon sürem yeni geçti, bat 29’u daha çok erken yani. Ama umarım tutmuştur
oyy heycanla bekliyoruz kuzum yumurtlama donemi bittigine gore yavas yavas belirtiler olmaya baslar belki kuzum

reglime 13 gun sabahlari zor uyanıyorum birde halsizlik var bugun 3 4 gundur kabizlik var birde buraya yaziyorum ki sonradan psikolijik mi gercek mi goreyim diye

Herkese merhaba hanımlar en son 9 kasımda adet oldum .hala gelen birşey yok ara ara kasık ağrısı oluyor birazda bulantı bi de eşim 14 kasımda varikosel ameliyatı oldu. Şuan bat in üstünden 9 gün geçti sürekli bir akıntı halinde kremsi gibi .gebelik testi yapmak istemiyorum 3 5 gün gecikiyor diye adetlerim ve ben pco luyum. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim?

Slm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
23 yaşına yeni girdim 1,5 yıllık evliyim pkoyum ben adet düzensizliğim var bugun 38. Gün adet olmadım yinede içimdde ümit var evledgım gunden beri hiç korunmadım ama hiç hamilede kalmadım nasip değilmiş demekki inşallh canım inşallah adet sancım gibi sancım var başka bir belirti yok büyük ihtimalle hasta olcam oldum gibi hissediyorum bişey yok bakıyorum banada dua edin ayın 40. Güne kadar bekleyeceğim ondan snra kan tahlili vercem belki bugun test falan da alrım ümitlenmek istemiyorum ama yinede istemsizce ümidim var

Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah Allahım yüzünü güldürsün cnm benm

Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah Allahım yüzünü güldürsün cnm benm

şüpheleniyorsanız bence bi test yapmakta fayda var.

Merhabalar, yarın 39 yaşında oluyorum, sanırım buranın en yaşlısı benim:) 1980 doğumluyum. 5,5 senelik evliyim. Olursa ilk çocuk olacak.. Mayıs ayından beri deniyoruz, 8 ay olmuş.. Genelde ovulasyon günümü hep kaçırdığımı yeni fark etmiş bulunuyorum.. bu ay test ile takip ettim ve piki 18.günümde yani 14 Aralık Cumartesi yakaladım.. Cuma ve Cumartesi günlerini değerlendirdik.. Ben de şimdi bir umut beklemeye başladım.. Doktorumun söylediğine göre yumurtalarda veya hormonlarda bir sıkıntı yok, eşimin de sperm testi şahane olmamakla birlikte orta kalite imiş.. Ben de kendimde her geçen gün bir belirti aramaya başladım.. şu anda hafif kasık ağrım var, dün geceden beri idrara daha sık çıkmaya başladım.. Bat 27 Aralık.. Bakalım bekleyip göreceğiz artık..

beklemek zor oluyor ama insallah bebislerimize kavusuruz benimde mesela 1 gun belirtim oluyor sonra kayboluyor uzuluyorum bilmiyorum Rabbim hayirlisini nasip eylesin olmazsa bende bir daha ki aya ovulasyon testi alicam siz ne kadara kac tane aldiniz acaba hep ayni saatte mi yaptiniz

Evet beklemek çok zor, biran önce günler geçsin de öğreneyim istiyorum..

Ben n11'den 30 adet ovulasyon testi +2 gebelik testi +1 erken gebelik testini 30tl'ye aldım.. geçen ay da takip yapmıştım ancak şöyle bir hata yapmışım, forumda okuduğum yazılarda 2 çizgiyi gördükten sonra silikleştiği zaman asıl yumurtanın ortaya çıktığını okumuştum ve bunun üzerinde silik çizgiyi yakaladığım günün gecesini değerlendirdik. öncesinde birliktelik olamadı..büyük ihtimalle bir gece önce yumurta ortaya çıktı ve 24 saatini doldurdu.. biz ona yetişemedik.. bu sefer garantiye almak için hem çift çizgiyi gördüğüm hem de silikleştiği zamanı değerlendirdik.. Ben testleri ikinci idrarla yaptım saat genelde 11.30 civarı.. tavsiye edilen bir de öğleden sonra da testi yapıp, garantiye almak.. ben günde 1 defa testi uyguladım.. reglimden sonraki hafta başladım, regl biter bitmez de testi öneriyorlar ama ben kendimde biliyorum erken yumurtlama olmuyor, genelde düzenlidir benim 28,29 günde olurum..

Umarım hayırlısıyla güzel haberleri alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…