- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Canım yaptim tek çizgi cıktıdaha reglime 14 gun var bugun sadece gogusum kasindi cok kotu diger belirtiler yok
sence ben almali miyim canim ovulasyon testi bugun 15.gunKuzum her ay farklı çatlıyor benim bazen 14. Gün bazen 16 17 öğrenip o günleri değerlendirmeye çalışıyorum
canim hemen umutsuzluga kapilma idrara gec yansiyabiliyormus iki gun sonra tekrarlayabilirsin hayirlisi olsun kuzumCanım yaptim tek çizgi cıktı
oyy heycanla bekliyoruz kuzum yumurtlama donemi bittigine gore yavas yavas belirtiler olmaya baslar belki kuzumValla bunlar muhtemelen psikolojik ama dün göğüslerim balon gibi şişmişti, bugün normaller. Şimdi de ayaklarım donuyor. Ovulasyon sürem yeni geçti, bat 29’u daha çok erken yani. Ama umarım tutmuştur
Öyle olsun kuzumcanim hemen umutsuzluga kapilma idrara gec yansiyabiliyormus iki gun sonra tekrarlayabilirsin hayirlisi olsun kuzum
İnşallah yaa. Beklemek ne heyecanlıymışoyy heycanla bekliyoruz kuzum yumurtlama donemi bittigine gore yavas yavas belirtiler olmaya baslar belki kuzum
ben sirf bu yuzden internetten 6li gebelik testi aldim 10 gun kaladan itibaren yapcamİnşallah yaa. Beklemek ne heyecanlıymış
ben sirf bu yuzden internetten 6li gebelik testi aldim 10 gun kaladan itibaren yapcam
23 yaşına yeni girdim 1,5 yıllık evliyim pkoyum ben adet düzensizliğim var bugun 38. Gün adet olmadım yinede içimdde ümit var evledgım gunden beri hiç korunmadım ama hiç hamilede kalmadım nasip değilmiş demekki inşallh canım inşallah adet sancım gibi sancım var başka bir belirti yok büyük ihtimalle hasta olcam oldum gibi hissediyorum bişey yok bakıyorum banada dua edin ayın 40. Güne kadar bekleyeceğim ondan snra kan tahlili vercem belki bugun test falan da alrım ümitlenmek istemiyorum ama yinede istemsizce ümidim varSlm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah Allahım yüzünü güldürsün cnm benm23 yaşına yeni girdim 1,5 yıllık evliyim pkoyum ben adet düzensizliğim var bugun 38. Gün adet olmadım yinede içimdde ümit var evledgım gunden beri hiç korunmadım ama hiç hamilede kalmadım nasip değilmiş demekki inşallh canım inşallah adet sancım gibi sancım var başka bir belirti yok büyük ihtimalle hasta olcam oldum gibi hissediyorum bişey yok bakıyorum banada dua edin ayın 40. Güne kadar bekleyeceğim ondan snra kan tahlili vercem belki bugun test falan da alrım ümitlenmek istemiyorum ama yinede istemsizce ümidim var
Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah Allahım yüzünü güldürsün cnm benm23 yaşına yeni girdim 1,5 yıllık evliyim pkoyum ben adet düzensizliğim var bugun 38. Gün adet olmadım yinede içimdde ümit var evledgım gunden beri hiç korunmadım ama hiç hamilede kalmadım nasip değilmiş demekki inşallh canım inşallah adet sancım gibi sancım var başka bir belirti yok büyük ihtimalle hasta olcam oldum gibi hissediyorum bişey yok bakıyorum banada dua edin ayın 40. Güne kadar bekleyeceğim ondan snra kan tahlili vercem belki bugun test falan da alrım ümitlenmek istemiyorum ama yinede istemsizce ümidim var
Amin inşallh herkese nasip etsin rabbım hayırlı evlatAllahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah Allahım yüzünü güldürsün cnm benm
Herkese merhaba hanımlar en son 9 kasımda adet oldum .hala gelen birşey yok ara ara kasık ağrısı oluyor birazda bulantı bi de eşim 14 kasımda varikosel ameliyatı oldu. Şuan bat in üstünden 9 gün geçti sürekli bir akıntı halinde kremsi gibi .gebelik testi yapmak istemiyorum 3 5 gün gecikiyor diye adetlerim ve ben pco luyum. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim?
yok 10 gun kala yok ben oyle deniycem gebelik testi stokladim yani eveöyle testler de mi var? Ben 5 gün kala olanı biliyorum da 10 kalayı bilmiyorum. Ay ne çok şey varmış çok cahilim bu konularda
beklemek zor oluyor ama insallah bebislerimize kavusuruz benimde mesela 1 gun belirtim oluyor sonra kayboluyor uzuluyorum bilmiyorum Rabbim hayirlisini nasip eylesin olmazsa bende bir daha ki aya ovulasyon testi alicam siz ne kadara kac tane aldiniz acaba hep ayni saatte mi yaptinizMerhabalar, yarın 39 yaşında oluyorum, sanırım buranın en yaşlısı benim:) 1980 doğumluyum. 5,5 senelik evliyim. Olursa ilk çocuk olacak.. Mayıs ayından beri deniyoruz, 8 ay olmuş.. Genelde ovulasyon günümü hep kaçırdığımı yeni fark etmiş bulunuyorum.. bu ay test ile takip ettim ve piki 18.günümde yani 14 Aralık Cumartesi yakaladım.. Cuma ve Cumartesi günlerini değerlendirdik.. Ben de şimdi bir umut beklemeye başladım.. Doktorumun söylediğine göre yumurtalarda veya hormonlarda bir sıkıntı yok, eşimin de sperm testi şahane olmamakla birlikte orta kalite imiş.. Ben de kendimde her geçen gün bir belirti aramaya başladım.. şu anda hafif kasık ağrım var, dün geceden beri idrara daha sık çıkmaya başladım.. Bat 27 Aralık.. Bakalım bekleyip göreceğiz artık..
Evet beklemek çok zor, biran önce günler geçsin de öğreneyim istiyorum..beklemek zor oluyor ama insallah bebislerimize kavusuruz benimde mesela 1 gun belirtim oluyor sonra kayboluyor uzuluyorum bilmiyorum Rabbim hayirlisini nasip eylesin olmazsa bende bir daha ki aya ovulasyon testi alicam siz ne kadara kac tane aldiniz acaba hep ayni saatte mi yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?