- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya7203
Valahı kızlar bende 11 olmam lazım Di ama olmadım bugun 6 günüm bekliyorum hayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gec dollenme olmustut belki sabah mi yaptin testiKizlar merhaba bat 13 aralik. 2 gun geçti regl olmadim belirtim hic yok. 11 inde lekelenmem oldu. 13 unde test yaptim Negatif.
Yas 27. 1 bucuk senelik evliyim bir gebelik kaybim var. Ayrica tek yumurta tek tüpüm var :)
test yapmadin mi canimValahı kızlar bende 11 olmam lazım Di ama olmadım bugun 6 günüm bekliyorum hayla
merhaba canim yas 27 1.5 senelik evliyiz bu 4.deneme olucak bizimSlm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
rengi nasildiBelkideeee. Normalde ovulasyon testi yapıyorum bu ay yakalayamadim görmedim herhalde kaçırdım adetde yakin dedim biraktim gec yumurtlama olmus olabilir hic umudum yok ama insallah oyledir oyle cok isterim ki. Lekelenmem 3 damla seklindeydi sadece.
Allahım hayırlısıyla hayırlı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versinmerhaba canim yas 27 1.5 senelik evliyiz bu 4.deneme olucak bizim
Yapmadım cnm bekledim suan hasteneye gidiyorumtest yapmadin mi canim
canim guzel haberlerini bekliyorumYapmadım cnm bekledim suan hasteneye gidiyorum
amin canim isteyen herkesin insallahAllahım hayırlısıyla hayırlı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin
heycanlandim canim senin adina insallah guzel haberler alirsinHastaneye gidiyorum şimdi hiç sevmiyorum ya gitmek gelmiyor içimden
Tşk ederim kuzum benim ama sanmıyorum hiç bir şey yok belirti bile hiö agrı sizi bile hem olmaz ama sokturucu alıp içerim en azındanheycanlandim canim senin adina insallah guzel haberler alirsin
canim zaten cogu hamilede belirti olmuyormus ki gun gecmeden 5 6 hafta olmadan biz psikolojik yapiyoruzTşk ederim kuzum benim ama sanmıyorum hiç bir şey yok belirti bile hiö agrı sizi bile hem olmaz ama sokturucu alıp içerim en azından
İnşallah değildir cnm bakalımcanim zaten cogu hamilede belirti olmuyormus ki gun gecmeden 5 6 hafta olmadan biz psikolojik yapiyoruz
Acik kahverengiydi 3 damla geldi bidaha yok . Bugun adetim 3 gun geçmiş oldurengi nasildi
Sonucun cikti mi bende ayni durumdayim belirti hic yok 3 gun gecikmem var. Hayırlı guzel sonuçların olsun insallah.Kan veriyorum sonunda bakalım 2.30 cıkcak sonuc
Yok cnm cıkmadı 1 gibi cıkar heralde netten bakıyorumSonucun cikti mi bende ayni durumdayim belirti hic yok 3 gun gecikmem var. Hayırlı guzel sonuçların olsun insallah.
bence hamilesinizAcik kahverengiydi 3 damla geldi bidaha yok . Bugun adetim 3 gun geçmiş oldu