- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi papatya7203
-
Olabilir canım. Daha önce Bi kimyasal geçirmiştim onda da belirtim yok gibi biseydicogu kisinin soyledigi aslinda belirtilerin 4 5 haftlikken basladigi sanirim biz psikolojik yapıyoruz erkenden
Geçmiş olsun cnm hakkımızda hayırlısı olsunbendede vardı canım aynı belirti :)
siz hamile misiniz ne zaman oldu bu belirtiler sizdeBildiğin bendeki belirtiler yahu :)
yarin sabah bir test yapsana canimKızlar çarşamba günü adet günüm. Bugün sabah çok agrım oldu böyle adet olacakmışım gibi oglene doğru geçti suan da hiç agrım yok. Sizce adet mi olacam? Yoksa hamilelik olabilir mi ama adet olacakmışım gibi ağrım oldu sabah bi yardımcı olur musunuz lütfen
31 aralik benimİnşallahsenin bat ne zaman?
Çıkar mi sizce erken gebelik degil çünkü bendeki normal gebelik testi var 2 gün var daha çıkar mi kiyarin sabah bir test yapsana canim
bazilarinda silik cıkiyomus fazladan testiniz varsa yapabilirsiniz ama tabi en iyisi reglin gecmesini beklemek ama sabredemiyoruz isteÇıkar mi sizce erken gebelik degil çünkü bendeki normal gebelik testi var 2 gün var daha çıkar mi ki
Aynen canım sabah yaparim artik benbazilarinda silik cıkiyomus fazladan testiniz varsa yapabilirsiniz ama tabi en iyisi reglin gecmesini beklemek ama sabredemiyoruz iste
insallah bebis vardir canim bekliyorum yarin sonucunuAynen canım sabah yaparim artik ben
Inşallah kuzum tamaminsallah bebis vardir canim bekliyorum yarin sonucunu
Hmm varmış daha inşallah hamişizdir31 aralik benim
yakin o zaman bizim batlar canim yumurtlama donemi bitti demi senin canimbenim bat a 10 gün var kasıkta hafif batmalar ve iştah artıp bazen azalması
insallah canimHmm varmış daha inşallah hamişizdir
evet kuzum5 günüst üste denedik valla tam 11 12 si gibi çatladı benimyakin o zaman bizim batlar canim yumurtlama donemi bitti demi senin canim
ovulasyon testiyle mi takip ettin canim ben onu unuttum ya artik alip yapsamda ise yaramaz herhalde demi ya da en azindan yumurtanin catlayip catlamadigini mi ogrenmis olurum bilemedimevet kuzum5 günüst üste denedik valla tam 11 12 si gibi çatladı benim
Kuzum her ay farklı çatlıyor benim bazen 14. Gün bazen 16 17 öğrenip o günleri değerlendirmeye çalışıyorumovulasyon testiyle mi takip ettin canim ben onu unuttum ya artik alip yapsamda ise yaramaz herhalde demi ya da en azindan yumurtanin catlayip catlamadigini mi ogrenmis olurum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?