• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bat 23 Aralık 5 aylık evliyim , 4 aydır deniyoruz ☺️ Yumurtlama günlerini değerlendiremedim bakalım artık hayırlısı yaş 27

Kızlar çarşamba günü adet günüm. Bugün sabah çok agrım oldu böyle adet olacakmışım gibi oglene doğru geçti suan da hiç agrım yok. Sizce adet mi olacam? Yoksa hamilelik olabilir mi ama adet olacakmışım gibi ağrım oldu sabah bi yardımcı olur musunuz lütfen

Kızlar çarşamba günü adet günüm. Bugün sabah çok agrım oldu böyle adet olacakmışım gibi oglene doğru geçti suan da hiç agrım yok. Sizce adet mi olacam? Yoksa hamilelik olabilir mi ama adet olacakmışım gibi ağrım oldu sabah bi yardımcı olur musunuz lütfen
yarin sabah bir test yapsana canim

ovulasyon testiyle mi takip ettin canim ben onu unuttum ya artik alip yapsamda ise yaramaz herhalde demi ya da en azindan yumurtanin catlayip catlamadigini mi ogrenmis olurum bilemedim
Kuzum her ay farklı çatlıyor benim bazen 14. Gün bazen 16 17 öğrenip o günleri değerlendirmeye çalışıyorum 🥰

Back