Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar, ben de bu ay korunmadim. Bat 25 ı. Belirtiler şöyle hafif ama gece artan bulantı, ayaklarım donuyor sol taraf kasık ve karnımda sancı var goguslerimde aşırı ağrı genel bir uyku hali. Hayırlısı

Bende.hiçbir belirti yok yumurtlamadan beri sadece solkasikagrisi var ki o bende regle kadar yumirtlmadan beri süregelen agri

canim cok guzel aciklamissin cok tesekkur ediyorum ben akintimi baz alarak bu ay herhalde erken yumurtladim regl biter bitmez cok fazla akintim oldu kullandigim uygulamaya gore bugun pik olmasi lazim ama kupkuru sanirim bu tarihten sonra sık sık degerlendirmiycem artik oldyysa oldu olmadi bende regl zamani veririm hemen siparisi gelicek ay baslarim ovulasyon testine

Bir de İnternet de araştırırken tuz testi diye bir şey gördüm tuzun üstüne idrar döküp 5 dakika bekleniyor eğer köpürür ise hamilesiniz diyor ben yaptım kopurmedi

Amin insaAllah canim benim bende geçen ay başladım ovu testi yapmaya bu ay 2. Defa takipteydim geçen ay 2 defa görmeme ragmen tutmadi nasip değilmiş. InsaAllah sağlıkla hayırlısıyla Rabbim bu ay tüm isteyenlere nasip etsin❤ bu ayda gördüm 2 önce insaAllah bu ay Rabbim yüzümüzü hayirlisiyla sağlıkla güldürsün ❤

Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin canim

InsaAllah gerek kalmadan Rabbim nasip eder bu ay canim benim ❤ akinti geldikten 3, 4 gun sonrasi yada icinde yumurtlama gerçekleşiyor bende gecen ay ilk defa ovu yaptim ve vücudumu inceledim bir yerdede okumuştum bu 3,4 gün aciklamasini gercekten o akintidan sonra pik olmustu ve yumurtamin catladigi gun göğüs hassasiyetim basladi ki benim bildim bileli adetten once 2 hafta göğüslerim hassaslasirdi demek ki bundan mis diyorum ki suanda yumurtlamami yasadim yine hassaslasti insaAllah seninde anlattığın yumurtlamaya benziyor insaAllah Rabbim nasip etmistir❤ tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim❤

insallah kuzum bebisler bizimledir insallah tutmustur Rabbim tabi hayirlisini nasip etsin guzel gunler bizimle olsun kuzum

ates ne zaman fazla oluyodu kizlar tam pik gunu mu bittikten sonra mi olcuyorum suan agizdan 37.0 cikti ates basti suan beni

aslinda hamilelik belirtileri sanki belirtiler kuzum hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…