• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim 29 kasımda adet olmam lazımdı kullanmadım hala adet olmadım şu 2 gündürde göğüslerim dolgunlaştı ama bebek belirtiside yok valla napcam şaşırdım

17 gun kadar gecikmis görünüyor. Doktora gittin mi? Yada normaldr duzenli mıydı?
Ya 30 ya 36 günde oluyorum 2 kere gittim birşey çıkmadı 2 gün önce test yaptım idrar çıkmadı ertesi gün pembe lekelendim adet olucam herhalde dedim hala tık yok olmadım

Ya 30 ya 36 günde oluyorum 2 kere gittim birşey çıkmadı 2 gün önce test yaptım idrar çıkmadı ertesi gün pembe lekelendim adet olucam herhalde dedim hala tık yok olmadım
Adasiz :) 90 larin cok koyulan ismi burcu.
Canim hayirli sonuçlar olsun inşallah belki geç döllenmedir.

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
Bildiğin bendeki belirtiler yahu :)

çok şükür iyiyiz 20 yaşındayım 6aylik evliyim 5 aydır istiyoruz 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay daha adet olmadım .18 aralikda olmam lazım sadece sağ kasığım ağrıyor bazen ama bugün patik giysem dağı ayağım üşüyor . doktor randevum var bakalım ne olucak herkes için herşey hayırlısı olur inşallah Rabbimin izniyle ♥❣☺
bendede vardı canım aynı belirti :)

Back