sanırım bende öyle yapıcam ama sen nereden aldın ben de bir bakiyim
ben besiktasta bir kitapevi var hediye paketleri ve kutular da satiyor ordan aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım bende öyle yapıcam ama sen nereden aldın ben de bir bakiyim
ben besiktasta bir kitapevi var hediye paketleri ve kutular da satiyor ordan aldim
:)))))) ama sen istanbuldasın. ben bir ara dışarı çıkıyım bakiyim antalya da nerde var diye? bu arada antalyadan birileri varmı ya böyle kutular konusunda bana bir destek versin.
tam ustune bastin
canikom sende hediyelerini defter kapladigimiz paket kagitlariyla bir guzel paket yap kurdelani da koy sonra onlari bi guzel karton kutuya koy istersen onu da kaplayabilirsin dimi ama demokraside care tukenmez
Bende yemekteydim geldim, ama gelen yemek pek bi kötüydü aç kaldım. Bisküviye talim puffff!
suprensesi
canlarım benim bir bankaya gittim geldim bi ton şey yazmış herkes ben kime çıktım onu kimse yazmamış tabi ,sürekli burda olan konuştuğumuz birisi olmasını isterdim ,bugün hava çok sıcak
canlarım benim bir bankaya gittim geldim bi ton şey yazmış herkes ben kime çıktım onu kimse yazmamış tabi ,sürekli burda olan konuştuğumuz birisi olmasını isterdim ,bugün hava çok sıcak
ahhh şu benim atma huyum ahh.
nissan
kkgd2010 kullanıcısından alıntı
Bende yemekteydim geldim, ama gelen yemek pek bi kötüydü aç kaldım. Bisküviye talim puffff!
biskuvi ile karin doyar mi yaaa
Bende de tam tersi saklama hastalığı var
İşime yarayacak olsun ya da olmasın, hoşuma giden herşeyi hooopppp
bazamın altına atıyorumAnnemle bol bol tartışıyoruz ama hep işi
düşüyo o sakladıklarımaaa![]()
bende bekarken öyleydim ama şimdi bakıyorum lazım olmayan gereksiz ne varsa atıyorum. mesela bu dolapta giymediklerimi kış bittiğinde ayırırım onun için ev gayet boş benim. yani öyle ortalıkta bibloymuş saatmiş, çerçeveymiş,tabloymuş dolaplarda da öyle hiç birşey yok.
hatta annem geldiğinde ortada danteller örtüler falan olmasa evin mağaza gibi diyor kızıyor bana
hayır ya güneş yakıyor acayip sıcakkkkk TRABZONDAYIMMMM ben![]()
Evin rahat, sade olmasını ben de severim öyle gümüşlüktür konsoldur sevmem.
Ama süslü kutular, tüllü kurdeleler, harika kartlar vs... İşte onlara dayanamıyorum
Hem zaten illa ki lazım oluyor![]()