hoşbuldukkkkkk arkadaşlarım :))
Heycanlıyım çok , nası olcak acaba çekiliş :)
bizde cok heyecanlıyız cok güzel gececegine inanıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukkkkkk arkadaşlarım :))
Heycanlıyım çok , nası olcak acaba çekiliş :)
bizde cok heyecanlıyız cok güzel gececegine inanıyoruz
ben ilk kez katıldım böyle bişeye , hiç tanımadığım birinden hediye almak çok farklı olcak :)
kusura bakmayın arkadaşlar ben pek ilgilenemedim, ama kendimi tanıttım diğer topikte biraz önce , şimdide burdayımmmm :)
ya varya öyle bi sorun olursa kesin benim başıma gelir diyim ben size. çok şanssızımdırda bu konuda![]()
yok yok beni bulur bende pek şanslı olduğumu söyleyemem![]()
şimdi bende söyleyeceğim aynı şeyi kesin beni bulur diyorum![]()
ya varya öyle bi sorun olursa kesin benim başıma gelir diyim ben size. çok şanssızımdırda bu konuda![]()
ben ilk kez katıldım böyle bişeye , hiç tanımadığım birinden hediye almak çok farklı olcak :)
en iyisi hiç bi aksilik olmamasını dilemek yoksa aday çok baksana![]()
![]()
![]()
bende ilk kez katılıyorum ve en güzel ve en heycanlı tarafı o olacak
hoşgeldinn canımmm![]()
yok yok beni bulur bende pek şanslı olduğumu söyleyemem![]()
şimdi bende söyleyeceğim aynı şeyi kesin beni bulur diyorum![]()
çekiliş günü yaklaştıkca korkar oldum kızlar ismini yazdırdıktan sonra topinge ugramayan çok arkadaşım umarım problem yaşamayız canım çok sıkıldı girmeyen arkadaşlara özelden msj atıyorum teyit için umarım olumlu dönerler[/QUO
telefon numaralarını bi teyit et bence canım yoksa birimiz üzülse hepimiz üzülecez