Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sorum daha var :)))
bize çıkan kişi hediye eline ulaştığında mı öğrenecek gönderenin kim olduğunu
hımm iline göre kargoya vermek lazım o zaman uzak yakın hesabı
bi sorum daha var :)))
bize çıkan kişi hediye eline ulaştığında mı öğrenecek gönderenin kim olduğunu
dun eşimde bjklide izlerken resmen sen geldin aklıma simdi giymiştir formasını izliyordur dedim heyecanla![]()
çekiliş günü yaklaştıkca korkar oldum kızlar ismini yazdırdıktan sonra topinge ugramayan çok arkadaşım umarım problem yaşamayız canım çok sıkıldı girmeyen arkadaşlara özelden msj atıyorum teyit için umarım olumlu dönerler![]()
Eyvallah canım,kaçar mı hiç tam kadro ekran başındaydık yine
Günaydın kızlarÇok mutluyum bugün değmeyin keyfime
Herkese benden tavşan kanı çay
Afiyet olsun:124::124:
çekiliş günü yaklaştıkca korkar oldum kızlar ismini yazdırdıktan sonra topinge ugramayan çok arkadaşım umarım problem yaşamayız canım çok sıkıldı girmeyen arkadaşlara özelden msj atıyorum teyit için umarım olumlu dönerler![]()
günaydın fıstıklar... ben oylamamı verdım....
diğer topiclere de yazayım da bugun ayı 2si .. yarın katılım için son gün arkadaşlar...... hadı hayırlısı :)
inşallah sorun olmaz tabi ki cici sen sıkma canını
![]()
kusura bakmayın arkadaşlar ben pek ilgilenemedim, ama kendimi tanıttım diğer topikte biraz önce , şimdide burdayımmmm :)
kusura bakmayın arkadaşlar ben pek ilgilenemedim, ama kendimi tanıttım diğer topikte biraz önce , şimdide burdayımmmm :)
hoş geldin tatlım.
hoşgeldin hoşgeldin sevindiiiiiiiiiikkkkkkkkkk