bi sorum daha var :)))
bize çıkan kişi hediye eline ulaştığında mı öğrenecek gönderenin kim olduğunu
hımm iline göre kargoya vermek lazım o zaman uzak yakın hesabı
bi sorum daha var :)))
bize çıkan kişi hediye eline ulaştığında mı öğrenecek gönderenin kim olduğunu
dun eşimde bjklide izlerken resmen sen geldin aklıma simdi giymiştir formasını izliyordur dedim heyecanla
çekiliş günü yaklaştıkca korkar oldum kızlar ismini yazdırdıktan sonra topinge ugramayan çok arkadaşım umarım problem yaşamayız canım çok sıkıldı girmeyen arkadaşlara özelden msj atıyorum teyit için umarım olumlu dönerler
Eyvallah canım,kaçar mı hiç tam kadro ekran başındaydık yine
Günaydın kızlarÇok mutluyum bugün değmeyin keyfime
Herkese benden tavşan kanı çay
Afiyet olsun:124::124:
çekiliş günü yaklaştıkca korkar oldum kızlar ismini yazdırdıktan sonra topinge ugramayan çok arkadaşım umarım problem yaşamayız canım çok sıkıldı girmeyen arkadaşlara özelden msj atıyorum teyit için umarım olumlu dönerler
günaydın fıstıklar... ben oylamamı verdım....
diğer topiclere de yazayım da bugun ayı 2si .. yarın katılım için son gün arkadaşlar...... hadı hayırlısı :)
inşallah sorun olmaz tabi ki cici sen sıkma canını
kusura bakmayın arkadaşlar ben pek ilgilenemedim, ama kendimi tanıttım diğer topikte biraz önce , şimdide burdayımmmm :)
kusura bakmayın arkadaşlar ben pek ilgilenemedim, ama kendimi tanıttım diğer topikte biraz önce , şimdide burdayımmmm :)
hoş geldin tatlım.
hoşgeldin hoşgeldin sevindiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?