- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi yaa çalışıyorumm yoksa gelirdimm
Ayyy moral verebiliyosam ne mutlu
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden. Allah'a çok şükür ki eşim iyiymiş akşam konuştuk. Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin, çok kötü bir his. Bu kadar panik yapmazdım belki ama eşime ulaşamayınca çok korktum. Neyse ki kötü bir durum yok.
Aslında kurbanın numarasını verdı ya cıcı katilinde numarasını verseydı bizlere.. Demi....
cicinin hakkını nasıl ödeyecez,herkesle tek tek ilgileniyooo
evet yaa
CİCİ'mmm benimmm Seviore senii .....
arar taciz ederdik
Katillll buldumm seni kanımı yerde gomam Yolla paketleri yoksa seni ihbar ederim ehehehe
cabım senin adına inan cok sevindim.allah ayırmsın amin.Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden. Allah'a çok şükür ki eşim iyiymiş akşam konuştuk. Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin, çok kötü bir his. Bu kadar panik yapmazdım belki ama eşime ulaşamayınca çok korktum. Neyse ki kötü bir durum yok.
cabım senin adına inan cok sevindim.allah ayırmsın amin.
Aynen nasıl ödeyeceyız acaba?hediyemi yollasak
kızlar şimdi bi ricam var sizden el birliği ile yapalım sunu çekilişine girenlerin en son hali lazım nickleri hatırladıklarımı yazıorum hatırlamadıklarımı sölermisiniz 32 kişi falanmısız
suprensesi
superisi
cınarefeninannesi
ghs
cici35
cyd86
alicibjk
figen
fulya
zehranur
mandalina
nazap
nur
dilem
rosecan
nesmit
f.yigit
nissan
genic
tarielensar
ofelia
beren
yaows
now
minikdepresif
lilyum
fatos 001
mouse
rose01
toredo
yasmin89
melezgüzel
kkgd
honour9
18 kişi hediyesini almış 16 kişi hediyesini almamış ayarladım ben listeyi ciciye yolluyorum daha almayanlar var yanii akşama kadar dahada gelen olur
superisi
cınarefeninannesi
cyd86
alicibjk
zehranur
mandalina
nur
dilem49
rosecan
nesmit
f.yigit
genic
yaows
minikdepresif
lilyum
rose01
melezgüzel
honour9
bu kişiler hediyeleri almıslar gerisi almamış
CİCİ CİCİ CİCİ CİCİ
evet yaa
CİCİ'mmm benimmm Seviore senii .....
sırf benim kahrımı çekmesi bile yeter
cabım senin adına inan cok sevindim.allah ayırmsın amin.
aynen nasıl ödeyeceyız acaba?hediyemi yollasak
bencedeeee...... Evet ciciye hedıye alalımmmmm :))))
18 kişi hediyesini almış 16 kişi hediyesini almamış ayarladım ben listeyi ciciye yolluyorum daha almayanlar var yanii akşama kadar dahada gelen olur
superisi
cınarefeninannesi
cyd86
alicibjk
zehranur
mandalina
nur
dilem49
rosecan
nesmit
f.yigit
genic
yaows
minikdepresif
lilyum
rose01
melezgüzel
honour9
superisi
cınarefeninannesi
cyd86
alicibjk
zehranur
mandalina
nur
dilem49
rosecan
nesmit
f.yigit
genic
yaows
minikdepresif
lilyum
rose01
melezgüzel
honour9
canım teşekkürler arıycam ben tek tekk hepsini akşam bugün de beklemek istiyorum yolda olan kargolar var diye düşünüyorum :26: