- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
yaa kimse üzülmesin daha pazara kadar vakit var
inşallah ters bişi olmaz
kurallara uyulmadı.. ne anladım hediyeleşmeden...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kimse üzülmesin daha pazara kadar vakit var
inşallah ters bişi olmaz
evet cnm doğru hatırlıosn.... işin tuhafı 1 haftayı aştı kargoda... valla nıe yalan soyleyım burada katılıyle mesajlaşanları coook kıskandım yaaa
canım katilinden haber yok mu senin?
kurallara uyulmadı.. ne anladım hediyeleşmeden...
yolla numaranı katilin olayım
bi kere yattım bi kere de senin için yatarım
ayy canımm yaa gelir inşallah üzme kendini baktın gelmyo ben yollarım sana ya cidden
tmm kızlar simdi cici ile çözücez bu durumu
aliciiiiiiiiii seni 7 ocakta havalar ucurcam ucacaksın ucacaksın havalara ucacaksn ayagını yerden kessem senın kalbime konacaksınnnn
malesef canım.. ben adres degıstırecegımı cıcıye soylemıstım cıcı ılettı... o da o arada kargodaymış.... bu olay da 1 haftayı asıyor.... her gun foruma gırıp bakıyrm yok anacım bişe....
ay kıyamam sana sen ıstanbulda mısın tatlım cok şekersın ya....
tmm kızlar simdi cici ile çözücez bu durumu
aliciiiiiiiiii seni 7 ocakta havalar ucurcam ucacaksın ucacaksın havalara ucacaksn ayagını yerden kessem senın kalbime konacaksınnnn
Yalovadayım sen istanbuldamısın
malesef canım.. ben adres degıstırecegımı cıcıye soylemıstım cıcı ılettı... o da o arada kargodaymış.... bu olay da 1 haftayı asıyor.... her gun foruma gırıp bakıyrm yok anacım bişe....
du bakıyım doğru mu anlamışım
sen adres değiştirdin
ciciye söyledin
o da katiline iletti
ama o eski adresine yollamış
bu yüzden ulaşmıyo hediyen sana
ayy canım benim kurban olurum sakın korkma.inşallah ulaşırsın.sakın kötü bişey düşünme.güzel haberini bekliyorum bizi haberisiz bırakma.
:26: Canımm benimmmm sakın kötü şeyler getirme aklına, hatlar kitlenmiştir.
Hay Allah yaaaa
canım benim sıkma canını 99 depreminde biz annemle düzcedeydik abim israildeydi oda bize ulaşmakta sıkıntı yaşamıştı ama deprem bölgelerinde baz istasyonları hasar görüyor telefonla ulaşım zorlaşıyor sende o nedenle ulaşamıyorsundur aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle kavuşursunuz inşallah...
canım benim ya çok üzüldüm.inşallah sağ salim kavuşursunuz.aklına kötü şeyler getirme dicem ama elde değilidr getirmemek.Allah sabır versin sana.inşallah ulaşırsın.
canım kurbanım benim sen üzme o güzel canını hayırlısınla eşinin sesini duyarsın inş içini ferah tutmaya çalış
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut bitanem kötü düşünme sakın... allah eşini korusun inşallah tez zamanda haber alırsın
bitanem merak etmee lütfen inan hiç bişey yoktur
kızlarrr koşuuuunn harika hediyelerimi koyuyorum 2 dkya
TariElensar ' a çok çok teşekkürler ediyorum,
hediyeyi paketlemesinden tutunda, yazdığı notlar ve çizdiği karikatür, ve süper hediyeleri tek kelime ile harika
canım güle güle kullan hediyelerini ,ceydacıgında kesesine bereket eline sağlık
kötü düşünme canım benim inşallah güzel haberler almışsındır
Ceydacım içini ferah tut canımm
İNŞ bişeyi yoktur Rabbim sevdiklerine ve sana bağışlasın eşini
hatlar kilitlenmiştir normal olarak kötü düşünme sultanımmm .. ♥♥
günaydınn hatunlarr
hediyelerine kavuşanlar var
cinarefeninannesi hediyelerin çokk güzell oğlunda maşallah çok tatlı hemen kapmış oyuncağını
iç çamaşırları da çokk seksüü
ceyda sultanımın kesesine bereket
evet cnm ... sende gelsene 7 ocakta :) çok gzl moral verıyorsun bu arada...
pardon da ben sana bişey mi söyledim?niye üstüne alındın ki?
yooo canım oyle bıse degıl ztn eskı adresıme de gıtse haber verırler ... Kargoları da aradım bana hıc kargo yok yani... şaştım kaldım....