aa hayır haberim yok anketten nerden oylayabilirim
simdi cekilis mereki var kim cikacak diye sonra kurban-katil oyunu var cok eglenicez cookk
tamam kızlar ozaman konuşalım madem yalnış anladım ozaman hadi buyurun.he şimdi anladım cekiliş yapılac diymi?o zamaan no problem.ben zann ettimki ertesi gun hediye alıyoruz.kızlar ben hediyemi guzel şık ozenerek hazırlamak istiyorum ondan bu telaş.
bende bende :))) güzel bişi olsun istiyorum bi de not yazabiliyormuyuz içine öle ufak bişi yazmak istiyorum kalıcı olsun diye
bende bende :))) güzel bişi olsun istiyorum bi de not yazabiliyormuyuz içine öle ufak bişi yazmak istiyorum kalıcı olsun diye
sen katil alacagin kisi de kurban hehehekurban katil oyunu mu o ne
Kamber de geldiBensiz olmaz
Katil hediyeyi alan kişi,kurban da hediye alınan kişi.
Buydu sanırım:44:
dikkatimi çekmemiş şimdi gördüm oyladım
ama bişey dikkatimi çekti anket ayın 5inde bitiyo ama seçeneklerden biri 3-4 e anket sonuçlarına bakılacağı gün zaten ilk seçeneğin tarihi geçmiş olacak ???
geçen yılki çekilişden anladığım kadarıyla yazılıyormuş. hem size kimin hediye aldığını öğrenmek hemde belki teşekkür edebilmeniz için.
dimi ama nerde kaldin
canim benim takilma sen ona sen 4.nde ogrenmis olucaksin
katılımcı sayımız 31 kişi ama anketi oylayan sadece 10 kişi :44:
Geldim geldimmKarnım acıktı benim akıl verin ne yesem ki:44:
evden yemek getirmeyince en kötüsü bu oluyor ne yiyeceğim. valla allah yardım etsin
iyiyiz canımda neden öyle düşündün kii olurmu hiç öyle şey sen yanlış anladın sanırım
aaa kızıcam şimdi sizee nasıl tanımıyosunuz siz neden böle düşünüyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?