- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaim bitti hoşçakalın kızlar
Kargom kurbanıma ulaşmış mesaj geldi
en iyisi siz 7ocakta toplaşıp bana gelin ben size daha fazlasınıda yaparım kekler börekler pastalar kısırlar mercimek köftesi yapraksarma
Ne güzel mesai kız o 5 te bitiyooo
Görüşürüzzzz mandişşşşşş
walla yaa biz hala gözümüz saatte bekliyoruzz
ee memurrluk be varmı memur gibisi
Kargom kurbanıma ulaşmış mesaj geldi
Ben de bi ara düşündüm kamuyu, KPSS yemi girsem falan dedim ama
sanırım özel sektöre oranla yükselmek daha zor olur benim açımdan (sigortacıyım):44:
Ama özel sektörde de köle gibi çalıştırıyorlar adamı:26:
Gözün aydın canım resimleri bekliyoruzzz Katil kimmişşşş?
devletten iyi yer yok asla özel çok fenaaaa
devletten iyi yer yok asla özel çok fenaaaa
aynen bence de
ne çalıştığının karşılığını alabiliyosun tam olarak
ne de bi düzen var
ben bi gün gitmiyorum mesela yada erken çıkıyorum 2 gün full çalışıyorum
karmakarışık oluyo
Melezgüzel benim kurbanımın hediyeleri eline ulaşmış resimleri o koycak artık
ve tabiki bide patron milleti varr
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hediyelerimmmm geldiiiiii :)))) ama daha açmadımm hemen açıyorummm :))))
Hala kim olduğunu bilmiyorum burdaysa ses etsin :) ismi Dilek olan arkadaşım o kadar güzel hazırlamışsın ki herşeyi o kadar uğraşmışsın ki gerçekten duygulandım. Hiç tanımadğı biri için emek vermek çok güzel bişey.. Gördüğüm en güzel en süslü paketler. Kesene bereket çok teşekkür ederimmm.. Fotoları çektim öğleden sonra yükleyeceğim.
bende biara hergelen kargoya benim diye atlıyodum işyerinde sonra katilim arayıp yeni veriyorum kargoya diyince sakinleştim
Kızlar Hediyelerim geldi.Öncelikle çok mutlu olduğumu ve gerçekten bu çekilişe girmekle çok iyi bi şey yaptığımı anladım.Canım emeğine sağlık , Kesene bereket herşey çok güzel.Çok güzel notlar eklemişsin çok beğendim.İçine sevginide katmışsın onuda hissettim.
İnsanın tanımadığı birinden hediye alması çok farklı ve güzel bir şey bir kere daha bunu bana yaşattın.
Resimleri birazdan yüklüyorum kızlar
Katilim : mmouse
veeeeeeeeeeeeeeeee kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amma yazmissiniz yahu
okuyamadım hepsini pess dedim de oyle mandişe asılmak taciz etmek yok,fururum onu taciz edene benimoooooo