- 4 Kasım 2011
- 1.064
- 1
sen onun gelini ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu daha güzelmiş evet bu olayım ben:13:sen onun gelini ol
abovvv kız sen ne melem bişeymişsin seni alıp napsın adam
sen onun gelini ol
slm kızlarben geldim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür benımde kargım gelmış yanlız kargocu yarın getırelım dedı ben esıme soyledım gelırken alıcak kuzucum:))))))
tam yeni yılda kavuşursunuz
He kız kendimize bile karşıyız biz bilmiyonmu
bende göndermedim daha ,ya hediye ilgimi çekmiyo kimmmmmmmm
gelecek sene çekiliş yapılırsa katılmayacam kim kim diye düşünmekten krize giriyorum,uykusuz kalıyorum
hoşgeldin canım
çok heyecan yaptım
bende göndermedim daha ,ya hediye ilgimi çekmiyo kimmmmmmmm
gelecek sene çekiliş yapılırsa katılmayacam kim kim diye düşünmekten krize giriyorum,uykusuz kalıyorum
kızlar ben kacar.ablama gidiyorum.bebeyi sevmeye.size doyum olmuyor.katilim duyrulur ben cıkıyorum evden.her halde bu saatden sonra kargo gelmez verdiysen tabii.hadi şimdilik hoşcakalın.öptüm kocaman hepinizi
Bu daha güzelmiş evet bu olayım ben:13:
Ütü bilmem,temizlik yapamam,yemekte bilmem...Bide üstüne çirkinim adam napsın beni
tamam canımgörüşürüz canımm bebişi öp
Dişi Kartalsın sende tuttum seni şekerimşekerim bende bjkliyim ama eşimi gıcık etmek için çok fazla kaydeleri bilmiyodum kendimizedemi karşıyıztabi ben şimdi acemilik zamanlarımı atlatıyım alışırım
senin gibi temiz kalplısini bulmuş bide yemek ütümü isticek sen alma zaten seni kullanmak isteyen birini köle izavramısın canım senaz yesin çok çalışsın sana baksın