Dişi Kartalsın sende tuttum seni şekerim
Öyle bi dangalak bulamadığım için evlenemedim ya
hoşbulduk canım ama kurukuruyada hoş olmuyo pekyok bu bi kahve çay ikramınız
ama ben diyet yapıorum içim gidiyoooooo çikolata sigara böregiiiiiiiiiii böreklerrrrrrr franbuazlı pastalar istiyorum bennnnn
Allah iyiliğinizi versin emi o hikayeler resimler yazılar şiirler ne diyim size kızlar vatandaşımın tacizlerinden size bakamadım süper geyik dönmüş buralarda
hele hikayeye koptum yinede yedirmem anacım ben kendimi prensese saklıyorum nissana saklıyorum ilk taliplilerim onlar hıh
Benim de feci canım çekti tatlım yaaaaa
Offff annem de yok ki evde yapsın bişilerrrr
en iyisi siz 7ocakta toplaşıp bana gelin ben size daha fazlasınıda yaparım kekler börekler pastalar kısırlar mercimek köftesi yapraksarma
en iyisi siz 7ocakta toplaşıp bana gelin ben size daha fazlasınıda yaparım kekler börekler pastalar kısırlar mercimek köftesi yapraksarma
herşeyi anneden beklememek lazım şekerim kaldır totişinide yap
acıktığımı hissediyorummmm
tamam şekerim ama ben şimdi yavru kartala bakmaya gidiyorum uyandı iyi bakıyımda babası gibi gs li olmasın çarşı gs ye karşı
Ben deeeeeeeee
Mandalinalar da bittiiii üfff ne yesem kiiiii
hoşbulduk canım ama kurukuruyada hoş olmuyo pekyok bu bi kahve çay ikramınız
kızlar ben kacar.ablama gidiyorum.bebeyi sevmeye.size doyum olmuyor.katilim duyrulur ben cıkıyorum evden.her halde bu saatden sonra kargo gelmez verdiysen tabii.hadi şimdilik hoşcakalın.öptüm kocaman hepinizi
eklerlerrrr de benden :13:
sen niye dersini simdi calısıp yalayıp yutup bulusmamıza gelmiyorsunnn bakim
mesaim bitti hoşçakalın kızlar
Ne güzel mesai kız o 5 te bitiyooo
Görüşürüzzzz mandişşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?