- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
:18::18::18:
Becerememki ev işi bilmem ne :26:Ondan evde kaldım ya,alan yok benii
iş başa düşşün öyle şeyler becerirsinki aklın şaşar sen bile şaşırırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabuk ayrı mandalin ayrı gibi
ayrıl da gel ayrıl da geelll
Tacizlere artık tahammül edemeyen mandiş kendini intihar etti (kendini intihar etmek de nasıl oluyosa artık) İşte intihar anı:
Eki Görüntüle 315234
Laaannnnnnnnn uğraşmayın benim kurbanımla
Gel annem gel sana bana hanimiş benim mandişim,seni yemeyemi çalışıyorlar kıyamam ben kurbanıma
Laaannnnnnnnn uğraşmayın benim kurbanımla
Gel annem gel sana bana hanimiş benim mandişim,seni yemeyemi çalışıyorlar kıyamam ben kurbanıma
Yok ben alışverişe çıkayım bide yüklüce para verin bak nasıl hepsini bitiriyorum 1 saateaaaaaaaaaaa yazık saa
ben sultanımla o tükkan senin bu çarşı benim gezerim
sende evde çocuk bakarsın o zaman madem bişi bilmiyon o yap bari hıhh
iş başa düşşün öyle şeyler becerirsinki aklın şaşar sen bile şaşırırsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür benımde kargım gelmış yanlız kargocu yarın getırelım dedı ben esıme soyledım gelırken alıcak kuzucum:))))))
Korkudan gelemiyo mandişşşmandişim canım nasılsın bukadar tacizden sonra
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür benımde kargım gelmış yanlız kargocu yarın getırelım dedı ben esıme soyledım gelırken alıcak kuzucum:))))))
Yok ben alışverişe çıkayım bide yüklüce para verin bak nasıl hepsini bitiriyorum 1 saate
Öyle tabi kız şaka yapıyorum
ne okız çarşı temizligedemi karşızaten bu beceremem diyenlerden öyle bi ev hatunu oluyoki tahmin edemezsin
bana hala kargom gelmedi ,bende hala göndermedim tertemizzzzz iş
ne okız çarşı temizligedemi karşızaten bu beceremem diyenlerden öyle bi ev hatunu oluyoki tahmin edemezsin