- 22 Aralık 2010
- 322
- 0
bugün yola çıkmış hediyeciklerimm ayy heyecanlıyım zaten
senn kilerden haber yok mu
hadi gözünaydın canım. benim katilde bugün verdi kargoya perşembe kavuşacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yola çıkmış hediyeciklerimm ayy heyecanlıyım zaten
senn kilerden haber yok mu
:) evet çokk :) katilim şuan beni çatlatmaya çalışıyor hala söylemedi kim olduğunu bekliyorum mesajını :) Mideye indirdm anında :) finduklarda tazecikkk
güle güle kullan nur katilinin de cebine bereket
tuzluğunu beğendim aynısından bendede var
:) Biz adaşmıyızz.. Amin katilime :)adaşım yaaa
kesesine berekett katilinin
hala bilmiyormusun kim olduğunu yazmamışmı
:) evet çokk :) katilim şuan beni çatlatmaya çalışıyor hala söylemedi kim olduğunu bekliyorum mesajını :) Mideye indirdm anında :) finduklarda tazecikkk
hadi gözünaydın canım. benim katilde bugün verdi kargoya perşembe kavuşacağım.
nur canım güle güle kullan bitanem çok güzel hepsi katilinin de kesesine bereket belki süprizdir ben söylemiyim şimdi kimin aldıgını unttumu acıba yazmayıı :26:
kurbanımm herşey hazır karkocu amcayı bekliyoruz yarın sende hediyelerin yuppiiiiii
:) Biz adaşmıyızz.. Amin katilime :)
demek karadenizli finduk yolladığuına göre
dün kurbanıma oyun yaptım çok şaşırdı.yiğenime arattırdım.çok ciddi konuştu.yanlışmı aradılar diye tekrar tekrar telefona bakmış yazık..fazla sürdürmedim tabi.kadın nicki açıp erkek sesi duyması tuhaflaştırdı.paketini çok güzel süslemiştim ama dediğim gibi büyük birşey vardı koli bulursam göndercem diyordum.süslü küçük paket sığmadı.bana kaldı oda.alınca nereye asacağını nasıl asacağını söylerim cnm.
canım sana özelden mjs attım aldın mı ?
senle değil katilinle adaşız canım
Nasıll yaniiiiiiiii sen benim katilimi biliyomusunnnnn