- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
rosecan83,
f.yigit+,
ghs,
nur0993,
Ofeliya,
mandalina01,
alici_bjk,
Su-Perisi
ayyy benim katilimde burdaymış naber fıstıkkkk
iiim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosecan83,
f.yigit+,
ghs,
nur0993,
Ofeliya,
mandalina01,
alici_bjk,
Su-Perisi
rosecan83,
f.yigit+,
ghs,
nur0993,
Ofeliya,
mandalina01,
alici_bjk,
Su-Perisi
rosecan83,
f.yigit+,
ghs,
nur0993,
Ofeliya,
mandalina01,
alici_bjk,
Su-Perisi
oooo gözün aydın yaowwwsssKızlar Hediyelerim geldi.Öncelikle çok mutlu olduğumu ve gerçekten bu çekilişe girmekle çok iyi bi şey yaptığımı anladım.Canım emeğine sağlık , Kesene bereket herşey çok güzel.Çok güzel notlar eklemişsin çok beğendim.İçine sevginide katmışsın onuda hissettim.
İnsanın tanımadığı birinden hediye alması çok farklı ve güzel bir şey bir kere daha bunu bana yaşattın.
Resimleri birazdan yüklüyorum kızlar
Katilim : mmouse
olurmusun katilim?ol ol ol ol ol cok güzel olur vallahhay Allahhhh ben nesmitin katiliydimmmm istiosun demekki beniiii hımmmm
senmisin yoksa kız?hımm söyle yengenin kızına fotoları koysun çatlaklarımı bali bile kapatmaz oldu :)))
geliyor geliyorrrrrrrrrrrrr
çıkmış olabilir
parmak kaldırıyorum BENN
Kızlar Hediyelerim geldi.Öncelikle çok mutlu olduğumu ve gerçekten bu çekilişe girmekle çok iyi bi şey yaptığımı anladım.Canım emeğine sağlık , Kesene bereket herşey çok güzel.Çok güzel notlar eklemişsin çok beğendim.İçine sevginide katmışsın onuda hissettim.
İnsanın tanımadığı birinden hediye alması çok farklı ve güzel bir şey bir kere daha bunu bana yaşattın.
yükledimmmmmmmmmm :)))
Kızlar Hediyelerim geldi.Öncelikle çok mutlu olduğumu ve gerçekten bu çekilişe girmekle çok iyi bi şey yaptığımı anladım.Canım emeğine sağlık , Kesene bereket herşey çok güzel.Çok güzel notlar eklemişsin çok beğendim.İçine sevginide katmışsın onuda hissettim.
ne kadar çokkk
hepsini güle güle kullan tabi bazıları mideye
afiyet olsun
katilin kim di ???
Rabbim yerini doldursun
çok beğendimm paketler de çok hoşşş
:) evet çokk :) katilim şuan beni çatlatmaya çalışıyor hala söylemedi kim olduğunu bekliyorum mesajını :) Mideye indirdm anında :) finduklarda tazecikkk
:) evet çokk :) katilim şuan beni çatlatmaya çalışıyor hala söylemedi kim olduğunu bekliyorum mesajını :) Mideye indirdm anında :) finduklarda tazecikkk
çok teşekkür ederimmm. amin :)nur hediyelerini güle glüe günlerde kullan canım...
katilininde kesesine bereket...
Fındıklara bakkkkk9:
Güle güle kullan canım hediyeleriniiii Kurbanın kimm, kaçırdım ben galiba orayı:44:
Bende bilmiyorum mesaj attım cevabını bekliyorum heyecanla :) Teşekkür ederm :)
Gözün aydın canımmm bekliyoruz resimleriiiiii
aynen çok sağolsun çok güzel süslemiş :)ayyy çok guzell yaa bayıldım ne guzel susllemış öyle kım acaba katılın :))))
kesesıne bereket vallahı
kızlar gozunuz aydın gule gule kulanın hediyelerınızı.nur hediyelerıne bayıldım.katillerinizinde kesesıne bereket