evet cnm sana nasıl ulassam diye bi hal oldum yaaa kadıkoyde yapıozzzz 7 ocak ctesiiiiiii bnmde dogum günümmm burdada herkes kanka oldu tanısıp kaynasalım diorum artıkın
şuan itibariyle kargom korgocunun elinde yola çıkmış bulunmaktadır dediklerine göre bu akşam bu şehirden çıkacak yarın başka şehirde kargo şubesinde olurlar ve akşama kadarda sahibinin elinde olurmuş
Sevgili kurbanım inşallahhh beğenirsin buraya gelip sohbetimizede katılmasanda kendini tanıttığın kadarıyla başka topiklere yazdıklarını takip ederek birşeyler yapmaya çalıştım tek korkum bilmeyerek seni üzmek bilerek zaten üzmem inşallah beğenirsin inşallah kullanırsın inşallah işine yarar ayyyyy panikledim yaa
Cyd'cım hediyelerini güle güle kullan
Paketini senden önce gördüm tatlım kusura bakma
Nasılınız kızlarrrr buluşma mı varrrr
Neden Kadıköy koskoca Avrupa yakası kutuya mı girdi :26:
mandiş don't panic yavrucumm
yok canımcımm kusura bakmadım elbetteteşekkür ederim
heç yaniOrtaköy' de buluşalım, hem köprünün ayağı sayılır hem Avrupa- hem Anadolu
sağol bebegmmm keşke istlu olsanda seni aramızda yeseydik
ya ama ben fotoların çoğunu göremedim
Tatlım benim 9 ocakta finallerim başlıyo malesefffÇok çokkk ufak bi ihtimal gelebilirim
anca, haftaya kesin bişey söylebilirim:44:
Derse kaçıyorum ben canım şimdi,, ödevlerim falan var msn e fazla takılamıyorum ama burdan yazarım gelip gelmeme durumumu
Tatlım benim 9 ocakta finallerim başlıyo malesefffÇok çokkk ufak bi ihtimal gelebilirim
anca, haftaya kesin bişey söylebilirim:44:
Derse kaçıyorum ben canım şimdi,, ödevlerim falan var msn e fazla takılamıyorum ama burdan yazarım gelip gelmeme durumumu
ayy neden niçııınn? :26:
ya ben böyle sınav var diye, gezmeden, msnden internetten uzak kalmayı başarabilen kişilere hakkaten çok imreniyorum hee ben üniv.deyken 2 sınav arası 1 saatlik arayı bile mutlaka bi cafede hamburger yiyerek ya da arkadaşlarla okey oynayarak, olmadı kızlarla muhabbet ederek geçirirdimhele eve kapanıp ders çalıştığımı hiç bilmem. Kocacığımla üniv.de aynı okuldaydık. Birgün ben sınavdayken o beni dışarda bekliyordu, ben de 10 soruluk bir sınavın 7 sorusunu çözmüş ve ' neyse 50 alsam yeter' deyip diğer 3 soruyu çözmeden hop kocamın yanına zıpladıydım ordan da ver elini Galata Köprüsü altı ON MUMARA cafe Tembel teneke değildim ama eve kapanıp ders çalışma styla hiç benlik değil yani seni tebrik ediyor alnından öpüyorum MeLeZGuZeL Allah bu emeklerinin karşılığını versin canım inş.
kızlar ben cok kötüyüm yaaa her tarafım tutulmuş boynumdan kalcama kadar tutulmuş yaa cok kötü kımıldayamıyorum.napıcam yaaa?off hic bişey yapamıyorum.nasıl gecicek yardım edin kızlar?
kızlar ben cok kötüyüm yaaa her tarafım tutulmuş boynumdan kalcama kadar tutulmuş yaa cok kötü kımıldayamıyorum.napıcam yaaa?off hic bişey yapamıyorum.nasıl gecicek yardım edin kızlar?
katılımle mesajlasıyoruz aramıza gırmeyın lutfen
nissan nissan nissan nerdesin biz senide istiyoruzzzzzzzzz
kızlar yılbası ıçın eşimle tanıştıgımız yıldan bu yana cekıldıgımız fotolardan secım yapıyorum slayt yapıcam daha sonra tanışma nısan evlılık hamılelık bebek oglumuzun buyume evrelerını koyucam nasıl sızce
şuan itibariyle kargom korgocunun elinde yola çıkmış bulunmaktadır dediklerine göre bu akşam bu şehirden çıkacak yarın başka şehirde kargo şubesinde olurlar ve akşama kadarda sahibinin elinde olurmuş
Sevgili kurbanım inşallahhh beğenirsin buraya gelip sohbetimizede katılmasanda kendini tanıttığın kadarıyla başka topiklere yazdıklarını takip ederek birşeyler yapmaya çalıştım tek korkum bilmeyerek seni üzmek bilerek zaten üzmem inşallah beğenirsin inşallah kullanırsın inşallah işine yarar ayyyyy panikledim yaa
kızlar yılbası ıçın eşimle tanıştıgımız yıldan bu yana cekıldıgımız fotolardan secım yapıyorum slayt yapıcam daha sonra tanışma nısan evlılık hamılelık bebek oglumuzun buyume evrelerını koyucam nasıl sızce
ay ben mi yoksa :))) sohbete katılmayan buralarda olmayan diyince direk üstüme alınıyoooooooooourm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?