- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ptesi sendromu bitiyorr
asıl yarın başlıyor pazartesi sendromu canım
prenses nirde yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ptesi sendromu bitiyorr
ayyy kızlar burayı takıp etmekten ısımı yapamıom valla yaaa... bagımlılık yapıosnuzzzz... ben cıkıyorum artık yarın grsrz.. opyrm herkesı az ıs yapayım :)
Şimdi gitti benim kargomda çok zor ayrıldık,giderken anne anneciğim beni bırakma dedi ama yapacak bişey yok
Şaka bi yana yarın elinde olacak kurbanımın canım benim inş beğenir
nissan nissan nissan nerdesin biz senide istiyoruzzzzzzzzz
selam söyle bizdende :)
evet yaaa bir önce her neyse sıkıntı kuş olup uçuverse birdahada gelmese hep mutlu neşeli olsa
geçmiş olsun
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ghs, f.yigit+, cyd86, alici_bjk, nazap85+
buluşma ekibi burdaaaaa teyteytey
kızlar görunce çok duygulandım kuzum ne cabuk buyudu ya çok duygusallastım(((((((
Eki Görüntüle 314321 Eki Görüntüle 314330 Eki Görüntüle 314329 Eki Görüntüle 314328 Eki Görüntüle 314327 Eki Görüntüle 314326 Eki Görüntüle 314325 Eki Görüntüle 314324 Eki Görüntüle 314323 Eki Görüntüle 314322 Eki Görüntüle 314320 Eki Görüntüle 314331
evet inşallah herkes gelir ben alrmı kurucam malum unutabilirm:):)
ne güzel buluşmalarda ayarlanmış. ne varsa bu istanbulda var. özendiriyosunuz bizi ayıp ama ya olan var olmayan var
cyd cim hediyelerin cok guzelmis gule gule kullan canim
katilinin kesesine bereket
cyd 86 hediyelerini güle güle kullan hepsi çok güzller. katilinin kesesine bereket.
Kızlarrrr uyumak istiyorm
Eki Görüntüle 314380
geçmiş olsun canım hayırdır neden tutuldun ???
Geçmiş olsun canım neden öyle olduki:26:Benim boynum ağrıyor çok offfffff
selam söyle bizdende :)
evet yaaa bir önce her neyse sıkıntı kuş olup uçuverse birdahada gelmese hep mutlu neşeli olsa
geçmiş olsun
Geçmiş olsun ayy nasıl oldu da tutuldun bu kadar :26:
Bence gayet güzel bir hediye olur canm, bu arada oğlun çok yakışıklı maaşallah subhanallah