- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası yaban ellermi biz yabanmıyız hıhhh
İşteeeee katil ve kurbannnnnnn
Eki Görüntüle 312709
İşteeeee katil ve kurbannnnnnn
Eki Görüntüle 312709
kizlaaarr genic-melezguzel-rosecan hediyeleriniz cok guzel iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile
katillerinizin kesesine bereket
hedyelerını alan arkadaslar gule gule kullanın:)
Ben çok özendim vallahi ya , paketlerim sergilensin istiyorum
Donlarımızı unutmayalım
herkesin yüzü gülmeye başladı ne güzel keyifli bişeymiş bu yaaa bende hediyelerimi en geç salı kargoya vericem kurbanım merak etme seni mağdur etmicem
kızlar ben namaz kılmaya gidiyorum çok yazmayın ben gelene kadar emi sonra okuması zor oluyo
Mandalina neden duygularımla oynuyosunnnn?? Yerim bak seni
Allah kabul etsin
sendemiii yaaa yi anacım sende yi
kızlar bişiy diycem ben hediyem ne zaman gelecek ne gelecek hiç merak etmiyorum aklıma bile gelmiyor neden heyecen yok size gelen hediyeleri daha çok merak ediyorum fotolarına heyecenla bakıyorum acaba benimkide gelmesine yakınmı heyecan basacak yoksa asıl meraktan öldüğüm katilim kim soruusuysu gönlüme yatan hatta keşke bana çıksa dediğim kişiler biri çıktı karşıma ondanmı rahatım yoksa bende anormallikmi var
canım katilim sesin o kadar icten ve samimiydiki anlatamam.cok güzel bir sesin var.seni tanımamam cok sevindim.iyiki aradın.cok ötüm seni tatlım.ama hic ipucu vermedin ama kim oldugunu.ama olsun seninle konuşmak bile cok güzeldi..
kızlr bazıları nızın hediyelerii gelmiş güle güle kullanın katillerin kesesine bereket
Seninde kesene bereket
şimdi akşam eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum hediyerimin hepsini tek tek deneyeceğim aksi gibi bu akşam da eve geç gidicem rahat rahat bakamadım da işyerinde ama hepsi çok güzeller.