Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16:
Abur cuburları oğluşunla eşine ver de imha etsinler tatlım gitmesin gül gibi diyet:1:
Ah bi de ben yapabilsemmm:44: Göbüş aldı başını gidiyooooo:1:

canımcım oğluşumunkileri zaten ona vereceğim ama bende birazcık tadına bakarım ne de olsa sen gönderdin canımcım

canım katilim ne tatlısın sen öyle akşam akşam yordum seni kusuruma bakma :38: :29:

hediyeleri gelenler iyi günlerde kullansınlar hepsi birbirlerinden güzel.alan arkadaşlarında keselerine bereket.

off ben kurbanıma hediyem gitmemiş sinir oldum kurbanıma aradım zaten söyledim fatura numarasını inş alabilecek hediyelerini o kadar özenmiştim ki anlatamam kızlar

melezgüzel bilir ama:1::1:

bu arada benim katilimden bir kere ses çıktı bir daha yok katilim sen ne zaman yollıyorsun bakıyım ayıptır sormadı bir ses ver:10:

hediyeleri gelenler iyi günlerde kullansınlar hepsi birbirlerinden güzel.alan arkadaşlarında keselerine bereket.

off ben kurbanıma hediyem gitmemiş sinir oldum kurbanıma aradım zaten söyledim fatura numarasını inş alabilecek hediyelerini o kadar özenmiştim ki anlatamam kızlar

melezgüzel bilir ama:1::1:

bu arada benim katilimden bir kere ses çıktı bir daha yok katilim sen ne zaman yollıyorsun bakıyım ayıptır sormadı bir ses ver:10:

Saol canımmmm :21:
Noldu tatlım hayırdırrr neden gitmedi, yetişmemiş mi bugüne?
Benim gözüm değdi galiba pakete, kenafir gözlü bennnn:57::52:

canım katilim ne tatlısın sen öyle akşam akşam yordum seni kusuruma bakma :38: :29:

Naptın kız katilineee kendisi mi getirdi yoksa hediyeleri sana:1:

Saol canımmmm :21:
Noldu tatlım hayırdırrr neden gitmedi, yetişmemiş mi bugüne?
Benim gözüm değdi galiba pakete, kenafir gözlü bennnn:57::52:

Naptın kız katilineee kendisi mi getirdi yoksa hediyeleri sana:1:

yok kız :60: :60: kargo firmasının dengesizliği işte yanlışlık yapmış adreste, katilim de aradı beni sağolsun kargo ile ilgili bilgi verdi de ondan yordum didim:1:

selam kızlar, katilim bugün aradı ve kargoya verdi, umarım onu yormamışımdır yaaa:16:
çok çok teşekkür ediyorum şimdiden mütevazı katilime :16::16::16::16: eminim hediyelerimi beğeneceğime:31:

benim kurbanım ise hediyesini haftaya alacak, umarım oda beğenir hediyelerini:31:

Back