Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar güle güle kullanın hediyeleriniz, alanlara da Allah daha çok versin:)
Kızlarrr resimler yüklendi koşunnnnnn
Netim gidip geldiği için biraz geç yüklendilerrr:26:
kızlar bişiy diycem ben hediyem ne zaman gelecek ne gelecek hiç merak etmiyorum aklıma bile gelmiyor neden heyecen yok size gelen hediyeleri daha çok merak ediyorum fotolarına heyecenla bakıyorum acaba benimkide gelmesine yakınmı heyecan basacak yoksa asıl meraktan öldüğüm katilim kim soruusuysu gönlüme yatan hatta keşke bana çıksa dediğim kişiler biri çıktı karşıma ondanmı rahatım yoksa bende anormallikmi var
MeLeZGuZeL maaşallah canım hediyelerin gerçekten çok şirin çok tatlılar minikcim senin de kesene bereket,ellerine sağlık :13:
bu arada donlara bittim ya ne kadar güzeller
kurbanım çok zevkliymiş çok hoş şirin hediyeler
mutlu günlerde kullan hepsini melezz
melezcim bluzunaaa bayıldımmmmmmmmmm
MeLeZGuZeL maaşallah canım hediyelerin gerçekten çok şirin çok tatlılar minikcim senin de kesene bereket,ellerine sağlık :13:
bu arada donlara bittim ya ne kadar güzeller
katilinin kim olduğunu biliyormusun
cıks tahminimde yanılmam sadece sms attı ama kelimeleri kullanışından tahmin ettim yanılma payımda var tabiki o yüzden şu kişi diyemiyorum belkide yanıldım
Kızlarrr resimler yüklendi koşunnnnnn
Netim gidip geldiği için biraz geç yüklendilerrr:26:
en azından mesaj atmış
benimkinden ne ses var ne seda
amaaaa gelecek biliyorum
evet gelecektir bir gün yada direk hediye gelecek
melez kumbaram çok şekermiş tülbentinde çok güzel güle güle kullan bereketli olsun alanın cebi
güle güle kullan canım hediyelerin çok hoş bluzuna bayıldımmm