İNŞALLAH CANIM SENDE YENİ YILDA NİŞANLINA KAVUŞUR BİR ÖMÜR MUTLU OLURSUN
Yok kızlar nişanlı falan değilim hatta geçen pazar sevgilimden ayrıldımalıcı nişanlımısın sen ?
alicicim çokk iyi niyetlisin seni seviyorummmm
Yok kızlar nişanlı falan değilim hatta geçen pazar sevgilimden ayrıldımama bugünlerde sanırım yeni birini buldum
Canım benim o sizin güzelliğiniz bende sizi seviyorum
yoookk pardon ben yanlışişiden alıntı yapmışım yaaaa f. Yiğite yazmıştımmm çok özüürrr:26:
Yok kızlar nişanlı falan değilim hatta geçen pazar sevgilimden ayrıldımama bugünlerde sanırım yeni birini buldum
[/B]
anammm içine Demet Akalın mı kaçtı yevrımmm
yokk Demet olsa eskisine dönerdi
Seda Sayan kaçmış
kızlar nasılsınızzz? katılım aradı benı ve bugun yollayabılırmıs. ayyy cok heyecanmlandım.senı sevıyorum katılımm. bu arada kurbanıma bende yarın yollayacagım hedıyelerını. hem bu akşam kurabıye yapıp tek tek susleyıp özel kutusuna koyacagım. ınsallah begenır. ben rejımde oldugum ıcın yıyemeyecegım, kurbanım yesın barı yerıme..
buyur bacım :):)
kızlar nasılsınızzz? katılım aradı benı ve bugun yollayabılırmıs. ayyy cok heyecanmlandım.senı sevıyorum katılımm. bu arada kurbanıma bende yarın yollayacagım hedıyelerını. hem bu akşam kurabıye yapıp tek tek susleyıp özel kutusuna koyacagım. ınsallah begenır. ben rejımde oldugum ıcın yıyemeyecegım, kurbanım yesın barı yerıme..
ya yanlışlıkla sen diye alıntı yapmışım başkasından allah yeni yılda senise nişanlına kavuştusun diyodum fıstık
inşallah çok mutlu olursunn
Yok len Seda Sayananammm içine Demet Akalın mı kaçtı yevrımmm
Amin canım sağolasınwayyy hızlısın
allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aynen şekerimyokk Demet olsa eskisine dönerdi
Seda Sayan kaçmış
alici mesaj kutun dolu silersen mesaj yolluyorm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?