Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalim bekliyoruz kimmis katilin????Kızlaaaaarrrrrrrrrrrr kocaman bi koli geldi açıyorum lşimdi
benim paketler devam ediyor çamaşırda paketlerken fark ettim püsküllerinden biri kopuk yarın değiştirmeye götürcem onuda paketledimmi bitti tamam olur yarısı paketlendi zaten Eki Görüntüle 310943
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrr kocaman bi koli geldi açıyorum lşimdi
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrr kocaman bi koli geldi açıyorum lşimdi
benim paketler devam ediyor çamaşırda paketlerken fark ettim püsküllerinden biri kopuk yarın değiştirmeye götürcem onuda paketledimmi bitti tamam olur yarısı paketlendi zaten Eki Görüntüle 310943
hadi bakalim bekliyoruz kimmis katilin????
cok guzel gorunuyorlar alacak kisi cok mutlu oluucak
Ooooo ne kadar çok maşallah
Kızlar çok mutluyum paketler süper öğle arası fotoğraflayacağım içini açmadım henüz.2 süper süslenmiş kutu var canım katilimm benim
Ooooo ne kadar çok maşallah
Kızlar çok mutluyum paketler süper öğle arası fotoğraflayacağım içini açmadım henüz.2 süper süslenmiş kutu var canım katilimm benim
çok güzell görünüyolarr neye koydun canım
aa hala açmadın mı ben olsam meraktan çoktan açmıştım yazmadan açardım sanırım :)))
kullanacağı şeyler fotoda büyük duruyor ama küçük ufak şeyler minik minik hediyeler hepsi
aa hala açmadın mı ben olsam meraktan çoktan açmıştım yazmadan açardım sanırım :)))
Bursa'dan Fatma canım benim f.yiğit canım arkadaşım benim :119:
anladım canımm çok güzel paketlemişsin emeğine sağlık
bende uğur böcekleriyle süsledim
Şirketteyim anca öğle tatilinde bakabilirim
aldıklarımızı paylaşmak yasakmı bilmiyorum o yüzden açık açık yazmadım ama günlük hayattaki olağan şeyler :))
uğur böceklerine bende bayılıyorum çiçeklerimin yaplarına kadar heryere yapıştırdım onlardan
paketler acemice oldu inşallah kurbanımda beğenir
Akşama koyuyorum mutlaka
Ayy çok heyecan yaptımm