- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
Bursa'dan Fatma canım benim f.yiğit canım arkadaşım benim :119:
Bursa'dan Fatma.. Allah seni ne etmeye Küboş kendimi yarışmada gibin hissettim delü
Fatmacığımın ellerine sağlık kesesine bereket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz nerelerdesin sen bakim artık fazla girmiyosunn yoksam sevmiyomusunn bizikiigunaydin nasilsiniz
ben de daha yollamadim hediyeleri
wayyy süperrrKızlaaaaarrrrrrrrrrrr kocaman bi koli geldi açıyorum lşimdi
vayy hatunn süper olmuş emeğine sağlık bitanembenim paketler devam ediyor çamaşırda paketlerken fark ettim püsküllerinden biri kopuk yarın değiştirmeye götürcem onuda paketledimmi bitti tamam olur yarısı paketlendi zaten Eki Görüntüle 310943
ee çatlarız biz şimdi öğlene kadar
Ooooo ne kadar çok maşallah
Kızlar çok mutluyum paketler süper öğle arası fotoğraflayacağım içini açmadım henüz.2 süper süslenmiş kutu var canım katilimm benim
yaa tabii başka bi arzunn varmı bebişimkim oldugunu soyle bariiii
Ya kızlar bende sabırsızım merak ediyorum elbet ama işyerinde olunca olmuyor anlayın benii
Ya kızlar bende sabırsızım merak ediyorum elbet ama işyerinde olunca olmuyor anlayın benii
kızz nerelerdesin sen bakim artık fazla girmiyosunn yoksam sevmiyomusunn bizikii
wayyy süperrr
vayy hatunn süper olmuş emeğine sağlık bitanem
yaa tabii başka bi arzunn varmı bebişim
Benim hediyem geldiiiiiii
Hakkaten lan şimdi farkettim o ne öyle 'Bursa'dan Fatma bakalım panomuzda var mı?' puhahahaaBursa'dan Fatma.. Allah seni ne etmeye Küboş kendimi yarışmada gibin hissettim delü
Fatmacığımın ellerine sağlık kesesine bereket
Takılıyoruz canım haklısınn tabi
Okuyucu toplamak için heyecan yaratıyoruz
anlıyoruz canım ama ben olsam tuvalette bile açabilirim dayanamam
f.yiğit canım kesene bereket emeğine sağlık bitanem sende güle güle kullan yeni açtıgım konuyu gördün demi oraya eklemeni rica edicem hediyeleri
Canım telefonun kablosu yanımda değil akşama ekleyeceğim resimleri
anlıyoruz canım ama ben olsam tuvalette bile açabilirim dayanamam
akşama kadar diyordu bir yerde :))
teşekkürler
Hakkaten lan şimdi farkettim o ne öyle 'Bursa'dan Fatma bakalım panomuzda var mı?' puhahahaa
Ne manyağım yaa
kızz nerelerdesin sen bakim artık fazla girmiyosunn yoksam sevmiyomusunn bizikii
wayyy süperrr
vayy hatunn süper olmuş emeğine sağlık bitanem
yaa tabii başka bi arzunn varmı bebişim
Tamam bitanem öyle yapacağım
ben aksama dayananamamki
çatlatcak bizi meraktan desene
keyfim yok, ruhum yok, psikolojim yok ama buralara takilmaya calisiyorum (nasil bir ruh haliyse smile bulamadim )seviyorum tabi sizi
keyfim yok, ruhum yok, psikolojim yok ama buralara takilmaya calisiyorum (nasil bir ruh haliyse smile bulamadim )seviyorum tabi sizi
oy oy maşşallah bitanemm hayırlı olsun alllahh nazarlardan korusun
maşşallahhh cnmmmmmmm
masallah masallah allah anali babali buyutsun allah uzun omurler versi saglikla sihhatle.
hey maşşallah allah nazarlardan saklasın anası neyle beslendi hamileyken bacım
neyin varr ne olduu sana :26::26::26: