Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlarr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Umarım herkesin keyfi yerindedir, hediyeleri göndermeye az kaldı ben hepsini tamamladım :KK76:

Kurbanım tatlı mı tatlı bir anne ama gerçekten sürpriz olması için ona hiçbir ipucu vermeyeceğim, kendisine kırmızı iç çamaşırı aldım o d ayetmedi sutyenini de alıp takım yaptım :KK23::KK23::KK23:

Umarım herkesin keyfi yerindedir, hediyeleri göndermeye az kaldı ben hepsini tamamladım :KK76:

Kurbanım tatlı mı tatlı bir anne ama gerçekten sürpriz olması için ona hiçbir ipucu vermeyeceğim, kendisine kırmızı iç çamaşırı aldım o d ayetmedi sutyenini de alıp takım yaptım :KK23::KK23::KK23:

ne kaaa güzel:KK43:

Len zevkli gacı napıyon:KK16:
Ben daha bişey almadım ya bi günde tamamlayacapğım inşallah:KK1::KK1::KK1:

beğenmene sevindim canım ama n'oldu neden hüzünlendin :26:

Len zevkli gacı napıyon:KK16:
Ben daha bişey almadım ya bi günde tamamlayacapğım inşallah:KK1::KK1::KK1:

iyiyim canım sen nasılsın :KK19: ben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim :KK31:
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı :KK34:

Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacak :KK1: Gelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli :21:

beğenmene sevindim canım ama n'oldu neden hüzünlendin :26:

iyiyim canım sen nasılsın :KK19: ben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim :KK31:
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı :KK34:

Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacak :KK1: Gelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli :21:

çünkü benim katilim yok canım:KK43:

vardır da işi başından aşkın ya da sessiz kalıp sürpriz yapacak tam ümidini kesmişken şaşırtır bi bakarsın :KK1:

[

ohoo süper haber bu yaa:21::KK8:
Koptum geliyorum haftaya kimse tutamaz benii:KK1:
Deryanın haberi varmı diğer kızların falan

ohoo süper haber bu yaa:21::KK8:
Koptum geliyorum haftaya kimse tutamaz benii:KK1:
Deryanın haberi varmı diğer kızların falan

Yok bi de gelmeyeydin :KK4: :KK19:
Derya'ya Meltem'e falan mesaj göndereceğim canım daha haberleri yok :KK1: inşaAllah herkes gelir ya :KK31: Kız senin istediğinü çok sevdiğin birşey var mı söyle de onu yapayımmm :KK56:

slm kızlar çokkk yorgunum çok sabahtan beri evi temizliyorum biraz sonrada hediyelerimi tamamlamak için dışarı çıkıcam ogluşumun kalkmasını bkl okadarda açıktımki anlatamam biriniz bişeler hazırlasada yesek:KK37::KK37:

Yok bi de gelmeyeydin :KK4: :KK19:
Derya'ya Meltem'e falan mesaj göndereceğim canım daha haberleri yok :KK1: inşaAllah herkes gelir ya :KK31: Kız senin istediğinü çok sevdiğin birşey var mı söyle de onu yapayımmm :KK56:

Hiçbişey yapmasanda olur canım birlikte olalım yeter:KK19::KK54:özledim:26:

X