- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güanydın kızlarrrrrrrr
kızlar bır ıpucu daha ben kurbanımı aradım:))))))
Kızlar kırmızı dona itirazı olan yok dimi?
Kızlar kırmızı dona itirazı olan yok dimi?
yoktur bence
yoktur bence çok güzel fikirrrrrr kırmızı donlu güzeller
Merhaba hanımlarr
Umarım herkesin keyfi yerindedir, hediyeleri göndermeye az kaldı ben hepsini tamamladım
Kurbanım tatlı mı tatlı bir anne ama gerçekten sürpriz olması için ona hiçbir ipucu vermeyeceğim, kendisine kırmızı iç çamaşırı aldım o d ayetmedi sutyenini de alıp takım yaptım
Merhaba hanımlarr
Umarım herkesin keyfi yerindedir, hediyeleri göndermeye az kaldı ben hepsini tamamladım
Kurbanım tatlı mı tatlı bir anne ama gerçekten sürpriz olması için ona hiçbir ipucu vermeyeceğim, kendisine kırmızı iç çamaşırı aldım o d ayetmedi sutyenini de alıp takım yaptım
ne kaaa güzel
Len zevkli gacı napıyon
Ben daha bişey almadım ya bi günde tamamlayacapğım inşallah
beğenmene sevindim canım ama n'oldu neden hüzünlendin :26:
iyiyim canım sen nasılsın ben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı
Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacak Gelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli
çünkü benim katilim yok canım
vardır da işi başından aşkın ya da sessiz kalıp sürpriz yapacak tam ümidini kesmişken şaşırtır bi bakarsın
[
iyiyim canım sen nasılsın ben de dışarı çıktıkça aldım birşeyler. Hafta başında süslemelerle ilgileneceğim
Fıstık sana mesaj atacağım zaten ama buradan da söyleyeyim haftaya cumartesi bizdesiniz tamam mı
Ayrıca buradan da ilan etmiş olayım, alici_bjk ve birkaç arkadaş daha KK İstanbul buluşmasında tanışmış birbirimize çok ısınmıştık. 4-5 ay önce yeni evime taşındım ve kzıları davet ediyorum haftaya c.tesi günü. Yien bir nevi KK buluşması olacak Gelmek isteyen olursa kapım herkese açık bana bir mesa atmanız yeterli
ohoo süper haber bu yaa
Koptum geliyorum haftaya kimse tutamaz benii
Deryanın haberi varmı diğer kızların falan
Yok bi de gelmeyeydin
Derya'ya Meltem'e falan mesaj göndereceğim canım daha haberleri yok inşaAllah herkes gelir ya Kız senin istediğinü çok sevdiğin birşey var mı söyle de onu yapayımmm