- 4 Haziran 2010
- 3.082
- 34
ütü yapıyorummmmm
kolay gelsin canım ama ütüyü pek sevmiyorsun sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ütü yapıyorummmmm
kolay gelsin canım ama ütüyü pek sevmiyorsun sanırım..
nefret edıyorummmm.
hele esım burda yokken gömleklerını utulemekkkk mahvedıyor benııııııı
katilimmmmm seni seviyorum:103:
anladım canım ne diyim bir an önce biter ütü inş.
sen hediyelerini tamamlıyabildin mi:121:
hediyelerim tamam sadece paketlemesı kaldı. bu aralar evım kalabalık oldugu ıcın paketını yapmadım. veletler merak edıp acar falan. enson yapıcam
kızlar konuyla pek alakası yok ama şu eltimi öldürmek istiyorum
neden kız ne oldu?
kızlar konuyla pek alakası yok ama şu eltimi öldürmek istiyorum
ya kadını bi görsen inan neden diye sormazsın ukala kendini begenmiş sanki küçük dagları bu yaratmış haşa bide üst katımda oturuyo uyuz gıcık sevimsiz gece gece delirti beni
sıkma canını ya:26:
berencim unutmamıştır canım seni.biri diyordu kurbanım çok yırttınmış diye arasam mı diyordu.en çok yırttınan da sen olunca senden bahsediyo gibime geldi.
zehracım iyiyim canım.sen pek ii görünmüyorsun.boşver canım kafana bile takmaya değmez.
berencim unutmamıştır canım seni.biri diyordu kurbanım çok yırttınmış diye arasam mı diyordu.en çok yırttınan da sen olunca senden bahsediyo gibime geldi.
zehracım iyiyim canım.sen pek ii görünmüyorsun.boşver canım kafana bile takmaya değmez.
valla şu an takmamya çalışıyorum ama yarın rövanşımı allana kadar şişerim ben şimdi keşke elektirikler gitsede korka korka gelse
kız sen yoksa akrep burcumusun akrep intikam almadan bırakmazda
boga burcuyum