- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
kızlarrr avatara resmimi koydum nasılll sizce
pek güzel
nasılsınız bakalım kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profilimi inceleyen herkes gözetimim altındaaaaaa :82:
Benim profilimi kımse ıncelemiyoooo Takıldı mı profil nedir göremiyorum inceleyenleriiiii:44:
Neden kimse benim profilime bakmıyorki
benimkinede kimse bakmamış canım ya
Yoksam bizim katilimiz yok mu
now elbiseyi çok beğendim. yılbaşı gecesi üzerimde de ne yakışırdı ama kabarık durmazsa üzerimde iyi.bende oynamayı çok severim.tam oyun elbisesi.elbise riskli gibi alırsın bide olmaz.bol gelir dar gelir.
bakıyorumm hepiniz bir arayıştasınız azmin sonu zaferdir kızlarr devamm pes etmeyinn belki bulursunuz
nasılsınız bakalım kızlar
tabii yaa cumartesi bugün hiçç biriniz olmazsınızz :2: uyuyunn bakalımm aizz ohh ne güzell
günaydınn cici sen nasılsınnn özlettin kendini
uyuduğum yer işyerim ,yastığım şuan 4.kupa çayım
Günaydın güzeller, yine bir cumartesi ve cumartesi de çalışan şanssız güzellerle birlikteyiz
evet bitanem çok yogunum girip okuyabiliyorum fakat yazmaya vaktim yokk yani yanlız bırakmıyorum sizi takipteyim
oyy oyy kıyamam ben sana yaa
tabii yaa cumartesi bugün hiçç biriniz olmazsınızz :2: uyuyunn bakalımm aizz ohh ne güzell
bakıyorumm hepiniz bir arayıştasınız azmin sonu zaferdir kızlarr devamm pes etmeyinn belki bulursunuz
gunaydın:)))))))))
sabah 9.30 dedımmı sutçum gelıyor uyumak ımkansız.
size bişi anlatsam gulmekten ölursunuz gece 3 tu daha bız eşimle guluyorduk hemen anlatıyorum.
dun kızılay kan merkezı aracı gıtmış eşımın bölugune kan vermek ısteyenler verıyormuş eşim bende vereyım demış elıne form vermışler ordan bır arkadası 1 saat onumu okucan evet evet yaz gıt bışı yok bakmıyolar bıle demış eşim evet yazıp herseye vermış.sıra eşime gelmış kadın kagıdı okuyup eşime bakmış sız uyuşturucumu kullanıyorsunuz demış yooo demış eşimde hanı benım akıllı eşim okumadan evet demış yaa nelere evet demış görsenız örnek
uyuşturucu kullanıyormusunuz evet demış
1 ay içinde aids li bırıyle bırlıkte oldunuzmu evet demiş
size bişi anlatsam gulmekten ölursunuz gece 3 tu daha bız eşimle guluyorduk hemen anlatıyorum.
dun kızılay kan merkezı aracı gıtmış eşımın bölugune kan vermek ısteyenler verıyormuş eşim bende vereyım demış elıne form vermışler ordan bır arkadası 1 saat onumu okucan evet evet yaz gıt bışı yok bakmıyolar bıle demış eşim evet yazıp herseye vermış.sıra eşime gelmış kadın kagıdı okuyup eşime bakmış sız uyuşturucumu kullanıyorsunuz demış yooo demış eşimde hanı benım akıllı eşim okumadan evet demış yaa nelere evet demış görsenız örnek