- 18 Eylül 2010
- 11.067
- 197
Hoşgeldinnn şekerimmmm. Yine ben ayrıcaaa
o zaman hoşgeldin canımmm napıyosun bakim dur sohbet ederken şarkıda dinleyelim ben bu parçaya fena taktımda
Deniz Seki - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı - YouTube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinnn şekerimmmm. Yine ben ayrıcaaa
o zaman hoşgeldin canımmm napıyosun bakim dur sohbet ederken şarkıda dinleyelim ben bu parçaya fena taktımda
Deniz Seki - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı - YouTube
Hoşbuldum tatlımmm Müzik dinliyorum, oyun oynuyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum canım yaaa
moralim bozukkk Yılbaşı planların suya düştüüüü
Benim bu aralar favori şarkım:
mfö - yalnızlık ömür boyu - YouTube
dur bende dinliyim senin şarkıyı neden suya düştü planların bende bir derdim var bölümüne takılıp kaldım gezceğime bari bayanlara yardımcı olıyım dedim :26:
öfffff yılbaşı gecesi ne giycem.bulamıorum bi elbise fikriniz varsa paylaşsanıza kızlar....
Erkek arkadaşımın ailesi yılbaşı için İstanbula geleceklermiş de, o yüzden planlar uçtu gittiiiii
Bu duruma babam çok sevindi gerçi onunla avunabilirim sanırım
Aslında insanların hayatlarına karışmayı pek sevmem ama ezilen, kendini ezdiren insanlara dayanmıyorum.
Öyle bi konu gördüm mü dalıveriyorum ben de
Güzeldir şarkı canım dinleeeee
öfffff yılbaşı gecesi ne giycem.bulamıorum bi elbise fikriniz varsa paylaşsanıza kızlar....
Bershka ya bakmanı öneririm canım çok güzel elbiseler vardı
sen babanın yanında kalcaksın diyemi sevindi baban ahh şeker babalar
ben seviyorum dert dinlemeyi dert paylaşmayı yaaa
Aynen canım evde olacağım için havalara uçtu. Ne varsa anniş babişlerde var zaten
Ben de severim tabi dert dinlemeyi tatlım ama sonuç olarak biz burdan konuyu tam olarak anlayamıyoruz.
Belki anlatan kişi objektif değildir, belki konudan çok çok alakasız anlamlar çıkarıyoruzdur. Bu yüzden konu
sahibi söylediklerimden hareketle bişeyler yapar dıye cok korkuyorum yazarken:18: Tabı cenemi tutamadığım boldur
Mesela ben buna aşık oldum Dışarı çıksam kesin bunu alırdım Tabi kuşağını değiştirirdim
Eki Görüntüle 305018
Şu etek de çok güzelmişşşş
Eki Görüntüle 305021
Mesela ben buna aşık oldum Dışarı çıksam kesin bunu alırdım Tabi kuşağını değiştirirdim
Eki Görüntüle 305018
Şu etek de çok güzelmişşşş
Eki Görüntüle 305021
aaa ben bunu hiç düşünmemiştim yani benim sözümü dinleyipte eşinden boşanmaz biri heralde ama fikirlere ihtiyaçları vardır insanların ya evet ne varsa anne babada tamam eş sevgili bi yere kadar anne baba hep yanında karşılıksız sevgi buna denir
ay o kuşagı bende çıkarırım bide topuz yaparım saçımııı
çok güzeller ikisi de ama giyilcek ortam lazım
Evet canım şık bir partiye çok uygun olur.
Daha orta karar partiler için de bol parıltılı
bir bluz ve tayt olabilir. Ya da sade, düz bir elbise
kız sen ne kadar zevklisin fikirerinde zevklerimizde birbirine benziyor ama ben malesef yılbaşında her zaman ki gibi evdeyim.keşke bir şey çıksa da
kalabalık olsak ya da bir yere gitsem ama hayırlsı bakalım
Saol güzelimmm mucukssss
Ben de ufak bir sorundan dolayı malesef evdeyim yılbaşında
tatlımmm, artık mezuniyet balosu için bakarım elbiselere