- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Zaten kesip atma şansımız olmadığı için mecburen onlarla barışık olmalıyızAnnenin lafı da bahanemiz olurrrr
teskere yok bızde cnm emeklılıgede çokkk var astsubay benımkı
Zaten kesip atma şansımız olmadığı için mecburen onlarla barışık olmalıyızAnnenin lafı da bahanemiz olurrrr
ben severım kalcalı bayanları markafonıyı tukettım cnm ben gezerken:))
sende şöyle bişi varmı canım zayıflayınca totodan bişi gitmiyo ama göğüsden gidiyor bende ya
Normal canım o çünkü kilo verme üst taraftan başlar yani önce yüz, göğüs vs sonra göbek ve toto gider.
Ama bende tam tersi, yüzüm hep toparlak kalıyor, bacaklarım eriyorGerçi neyim doğruki bu
da ters olmasın
kızlar muhabbete doyum olmuyor ıyıydık hatta böyle ama eşim devrıyesını atmış eve gelıyormuş ıyı geceler
gecen hafta kotondan etek çeket almıştım lacivert okadar çok begenerek aldımkı daha fırsatım olmadı eşim onu gıy dıyor ama gıymıcem onu hala doyumsuz bı sekılde arayıştayım
bacım valaha benim göğüsler gidiyo zayıflamak istiyorum göğüslerden gitcek diye boyuna yiyorum yadün bir buçuk iskender yedim
Oy oy oyyy yarasın mı desem ne desemmmm bilemedim kiiii
Göğüsler kilo alınca büyüyor, verince gitmiyor benim,, ilginççç
Ama simitler ve totooooOffff offff. Gerçi bi tatlıyı bıraksam
belki gidecek de olmuyo kiiiiii
bende şu dönerlere kebapları bıraksam ama bırakamıyorumki
bu arada trendyolu bitirdim sıra markofonide
ya bide kurbanıma noel baba göndercem de bulamadım her yeri gezdim ya
Ben de watsons a geçtimGüzel bişi bulursam yarın koşarım diyee
Nasıl bişi istiyosun ki canım biblo falan mı?
evet canım biblo noel baba yada onu bulamazsam hani böyle parlak toplar oluyo yaa ağaca asılanlar onlardan alıcampaketim çok güzel olmalı çok şeker olmalııı
melezgüzelim tatlım ben çıkıyorum benim gözler gidiyo hadi iyi geceler öptüm çookkkkkkkkk
alışveriş yapmak kadınlara iyi geliyorrrrrr yaaaa