bi tane beğendim sapı kısa aslında resmini eklesem fikir verirmisiniz bana
benim tarzım genelde spor büyük pulsuz boncuksuz tarzı çantalar ama bence ekle kızlardanda fikir verenler çıkabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tane beğendim sapı kısa aslında resmini eklesem fikir verirmisiniz bana
benim tarzım genelde spor büyük pulsuz boncuksuz tarzı çantalar ama bence ekle kızlardanda fikir verenler çıkabilir
alemsin yaaaaaa. bende merak ediyyorum benim katilimi, doğru, bu sende olabilirsin...
ben senin katilin olduğum gibi sende benim katilim olabilirsin...
ama ikimizde katilsek kim önce vurdu:26:
benim devrelerde atmaya başladı yavaştan
haklısın bundan sonra selam vermeden kaçmicam![]()
kızlarrrr günaydınnnn
ohh biçok kişi hediyelerini bitirmiş ben hala bişey almadım bu hafta sonu bohça muhabbeti var kendi işlerimde bi türlü fırsat bulamadım öbür hafta nişanım var. nişandan sonra hemen alışverişe çıkıcam. zaten kafamda belli ama hareekete geçmek sorun. yetiştirircem amaa çok güzel olucakk.
mandalinamm özel bişey istermisin bebeeemmmm![]()
eklenmiyo canım neyse aramalara devam internetten baktımya butik izin vermiyor kaydetmeye offff takipteyim bulacam
limangodasın galiba o izin vermiyordu sanırım![]()
trendyolda canım dolphin diye bi butik ,ya parasındada değilim şöyle içime sinse yeter
cici35 ilk sayfaya baktımda katılanlar arasında ismimi göremedim unutuldummu yoksam :26:
günaydınnnn
benim hediyeler bitti sayılır ama her an bişey görüp ekleyebilirim
bi çeşit çıkmasını beklediğim kırmızılar kaldı![]()
hemen baktım nasıl modeller hoşuna gidiyor senin
yok canım resmi nikahla imam nikahı kıyıldı,arap saçı olayı gibi bişey o yüzden yeni tanıştığım birine bahsederken ne diyeceğimi şaşırıyorum sevgilimmi eşimmi
ekle gulum...bi tane beğendim sapı kısa aslında resmini eklesem fikir verirmisiniz bana
günaydın çok iyi vallaa helal olsun erkenden bitirmişsin![]()
Dolphin Siyah Bayan Çanta 207
canım şu modele baksana ,15 gündür bu çantanın gelmesini bekledim ama dikkatli bakınca sapı kısa ben kullanamam onu oyle
Dolphin Siyah Bayan Çanta 207
canım şu modele baksana ,15 gündür bu çantanın gelmesini bekledim ama dikkatli bakınca sapı kısa ben kullanamam onu oyle
ben sana diyorum işte kurbanın benim katilin benim![]()
yok caniim bitirenler tez canliymis ben daha bakiyorum
trendyol da canımhangi sitedesin bende bakayim
Dolphin Siyah Bayan Çanta 227
bende buna baktım prensesim 207 nin sapı kısa gerçekten sadece elde taşımak için