Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, hediye alimini bitirmis arkadaslar okumaktayim bense hala hiç başlamadim. Haftaya başlarim kısmetse![]()
ben geldim bileee
canım dolu olsa ne olur kovarız müşterileri,canım biz kendi kendimize gittik nikah yaptık henüz ortada ne ev nede başka bişey var ama özel bi durumumuz var ikimizinde sevgilim dediğime bakma eşim diyemiyorum tuhaf geliyor hala :bak sen demek evlisininsallah bir ömür sürer mutluluğun...
bak bu kültür turu kafama yattı olabilir ne zamana kadar boş o yataklar......
kızlar bana çıkan arkadaş , sadece katılcağını söylemiş sonra hiiiiiiiiç yazmamış bişi , ben korktum açıkçası , gerçi ne korktun hediyeni gönder geç diyebilirsiniz ama ne biliyim mesela , bana çıkan arkadaş , inş ona çıkan kişiye hediye alır valla , pek alakası yok gibi geldi bana , ama allah korusun tabi
günaydın hanımlar mutlu günler
evet göndermeye iki hafta daha var ama biz heyecanlandık hazırladık bir çok şeyi son hediyeler kaldı ama çeşit çıkması bekleniyor![]()
kurbanlariniz cok sansli ozaman...
Ama benim kurbanimda sansli olcak. Guzel planlarim var onun icin![]()
herkese günaydın
biraz geç geldin bekledim o kadar akşam kursumda yoktu biri gelir diye ama nerdeeee neyse sağlık olsun başka zamana kaldı
canım dolu olsa ne olur kovarız müşterileri,canım biz kendi kendimize gittik nikah yaptık henüz ortada ne ev nede başka bişey var ama özel bi durumumuz var ikimizinde sevgilim dediğime bakma eşim diyemiyorum tuhaf geliyor hala :
canım çok hassassın umarım kimse üzülmez ,kesin ona çıkmışımdır ben ,insan bi merak eder bişey yazar demi
mandalinam günaydınnn
buraya yazanların kurbanlarının çok şanslı olduğunu tahmin ediyorumda gelmeyenler için yorum yok:)
evet evet senin kurbanın benim dimi biliyordum katilim sensin hissettim bunu ben sensin o![]()
günaydın prenses nasılsın
ya sizin şu nikah işide karışıkmış düğün yok daha dimi sadece resmi nikah kıyıldı
Ama oyle deme bende firsat bulamiyorum bazen buraya yazacak. Okuldu kurstu vakit bulamiyorum
maalesef canim beni katil tahmin listenden çıkarO şanslı ben değilim
![]()
yok canım resmi nikahla imam nikahı kıyıldı,arap saçı olayı gibi bişey o yüzden yeni tanıştığım birine bahsederken ne diyeceğimi şaşırıyorum sevgilimmi eşimmi
günaydın kızlar nasılsınız bakalımben çok mutsuzum yaa dün akşam maçı izlerken kahroldum şimdide encok zoruma giden gs ilk 11 say desem sayamayacak insanlara malzeme vermiş olmamızz
neler yaptınız bakalım hemen geçmişi okuyup geliyorum![]()
cıks kesin benim çaktırmamak için söylemiyorsun dimi
diğer topiklerde doplaşıp burayada bir selam vermezsen düşünürüm valla ne yalan diyim zaten birşey demedimki yorum yapmadım sadece
bak sende benim kurbanım olabilirsin yada olmayabilirsin
benimkide öyle karışık olmuştu bekar elilerdenim kocam yanımda yok ama nikah defterim var gibi şeyler derdim hele en kötüsü bir çok gün var evlilik yıl dönümü olarak ilerde göreceksin :)![]()
ya kızlar kurbanımı bırak daha kendime bi çanta bulamadım en sonunda poşetle taşıyacam internetteki 7-8 siteye üyeyim her sabah canta aramaktan bıktım kursada gidiyorum ya çıkışta şöyle kullanışlı bişey hemde şık olsun istiyorum yok yok yok
aynen öyle kocam yok ama nikah defterim var yaaaaazaten şimdi doğuda ya hani zaten gidemezdim diye kendimi teselli ediyorum
cıks kesin benim çaktırmamak için söylemiyorsun dimi
diğer topiklerde doplaşıp burayada bir selam vermezsen düşünürüm valla ne yalan diyim zaten birşey demedimki yorum yapmadım sadece
bak sende benim kurbanım olabilirsin yada olmayabilirsin![]()
![]()
yakaladın beni, okuldayken arada bir telden giriyorum,
ama o topiclerede yazmıyorum, ayrım yapmıyorum yani
bencee ben senin kurbanın olsam hiç böyle söylemezsin, çaktırmazsın
kim ulen benim katilim![]()
arayınca bulunmaz işte
yaa hafiye gibi oldum kurbanımı izlerken çakılmasın diye herkesin profilinde fink attım
yaa bak yakalamışım bir selam ver ya arada selam yaz sadece iyi günler de sohbet edecek zamanın olmasada bak katilin buralarda nefesini hisset çok yakınında
olabilirimde olmayabilirimde demem kurbanımı kim diye ama sende olabilirsin katilimde olabilirsin anamm yine devreleri yakacam karıştırdım herbişeyi![]()