Anket Yeni yattınız, hemen uyur musunuz ?

Yataga girdiniz, hemen uyurmusunuz?

• Ankete Katılan
    130
vala gunune yorgunluga göre degişiyo
ama genel anlamda dalma zorlugu cekmem
son gunlerde kafayı koyudugum yerde uyuya kalıyorum

çok ama çok özenirim bend ehemen uyuyan kişilere.bu kişileer genellikle relax kişiler.ben ve benim gibi olanlarda kafasını ystığa koymak istmeez çünkü başlar düşünüp taşınmaya((((((((

uyumak için yatarsam günün hangi saati olursa olsun uyurummirmirmirmir
ama yatak odasında tv var keyif yapmak için yatağa girerim hemen uyumam tv ye bakarım biraz

yoo hemen uyuyamam....sağa sola bi dönmem lazım...öyle kafasını koyduğu yerde uyuyanlarada imrenirim yani....:))

başımı yastığa koyduğum gibi uyuyabilsem nerdeee o günlerrrrrrr.hayatta aklıman neler gecer neler bi sağa bi sola dönerim.baktım uyuyamadımayağa kalkarım bak yıne burdayımm

hani yatayımda uyuyayım dedimmi
isterse kuzu yerine nüfus sayımı yapayım
genede gözlerim fal taşı gibidir....:1shok:
ama yorgunsam şayet ta yatağı açarken başlıyorum horlamaya.............mirmirmirmir

Sabahları 05.50 de kalktığım için gece kafam yastığa değmeden uyurum valla :roflol:

normalde hmn uyuyyanlardınmdı
ama şu ikigündr yatağa girdimmi uyumk için savaş veriyorum resmn

yok valla öyle uyuyan insanlara hep imrenirim.eşim öyle mesela kafasını koysun anında uyur.ben hayatta uyuyamam.çok yorgunda olsam uyuyamam.

yatağa girmemle bile gerek klamaz tv karşısında kıvrılıp uyuyanlardanım kalktığımda yağa yatmamla uyumam an meselesidir ve gece nasıl yatıyosam sabah öyle buluyorum kendimi dönmem bile, birde sinir olduğum birşey var uykum acayip ağır kızlar ne deprem ne bağırtı hiçbişey duymuyorum yaa beni yatakla alıp odadan çıkartsalar devam edrim ama sabahları saatimde kalakıyoum.

Birde eğer odada saat varsa imkanı yok uyuyamam hani bir yerde kalırsam falan saatler hemen dışarı çıkar tiktak tik takk ıyyykkk

hemen uyumam ben bütün günü kafamdan gecirir derler toplarim sonra ertesi günkü ne döner ondan sonra uyurum

bende dıyorum bu bosanmalar neden bukadar sık yasanıo die yataga gırer gırmez uyursanız sızınde omrunuz cok uzun sayılmaz tam komedısınız yanı

hayır uyumam için bir süre oyana buyana dönerim

Son düzenleme:
Çok yorgunsam hemen uyuyabilirim ama kafama bişey takılırsa sabah ezanına kadar sağa sola döndüğüm zamanlar oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…