• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yeni yattınız, hemen uyur musunuz ?

Yataga girdiniz, hemen uyurmusunuz?

• Ankete Katılan
    130
Yatar yatmaz uyumak mı? Nedir o? Bana biri anlatabilir mi?

Kafasını yastığa koymadan uyuyakalanlar kıskandığım insan tipidir....:):):)

bende o yana bu yana dönenlerdenim....sositosositove hep imrenirim kafayı koyup uyuyanlarıı.....:Saruboceq:

Ben uykum geldiği zaman yatağa girerim sonra sağ,sol derken bir bakmışım uyumuşum allaha şükür sorunum yok uykudan :)ama özellikle sağ tarafa dönerek yatabiliyorumm bunun nedenini hala çözmüş değilim.Sol tarafa yatarsam kesinlikle denedim uyuyamıyorum :roflol:

Kizlar, aksamlari, her yataga girdiginizde hemen uyurmusunuz??

benmi?
keşke...hemen yataga girdiğim gibi uyyuyabilsem..
uyku problemim var benim...
mirmirmirmir keşke böyle olabilsem akşamları....
ama nerde uyku bende...benneyaptımki

hehe ben yatarım dualarımı okurum hayal kurarım hatta kuramam yarıda kalır deliksiz uyurum maşllah

ben ve hemen uyumak yaklaşık 3-4 senedir kafamı koyar koymaz uyuduğumu hatırlamıom. uyku problemim var. o hemencek uyuyanlara çok imreniom valla.

Biraz çaba harcarım efendim önce dualarımı ederim yaklaşık yarım saat sonra hayal alemime dalarım ne kadar güzel şey varsa yoğunlaşır yapacaklarımı planlarım ne zaman sızarım hatırlamıyorum:)
Günü çok yoğun yorgun geçirdiysem dua ederken bile uyuduğum görülmüştür oda oldukça nadir..
Sanırım bayanların genel durumu bu düşünmekten kendimizi alamıyoruz a.s.

uykumu oda ne:1shok: ben yatağa girince başlarım kurmaya
yok şunu yapsam şöylemi olur böylemi olur hani derler ya film şeriti gibi
geçer sorunlarım bir şey çözemem sinirlenip gezinirim evin içindeCADIARZU-tatlicadiarzu-

yattığım an 1 dk içinde uyuyorum. duaları okurken hemen uykuya dalıyorum. bitirbildiğimi hiç hatırlamıyorum çünkü.

çok isterdim walla ama uyuyamam hemen işte..
kocacım hemen dalar uykuya,ben seyrederim a.s

:1closedeyes:Uyumak istiyorum koyunlar saymak dahil tüm hayatımı gözden geçiriyorum olmadı bir şey düşünmüyorum hala tık yok UYUMAK İSTİYORUMlaelaelaelaelae

uyuyamıyorum ve bu özelligime sinir oluyorum.2 saat döndügümü bilirim.çok gıcık bir durum.

daha kafam yastığa değmeden uyuyorum
bu aralar çok yoruluyorum
ama normalde de uyku problemim olmamıştır

keske hemen uyuyabılsem ne mumkun..
esımın bu huyuna uyz oluyorum zaten yastıga bes kala uykuya dalıyor adam :roflol:

yastıga baslarını koyar koymaz uyuyan ınsanlara bayılıyorum..cok yorgun olsamda hemen uyuyamam..

hep özenmişimdir öyle rahat hemencik uyuyan kişilere ..ben ne hemen uyuyabilir nede uykum ağırdır ..çıt çıksa uyanırm..bir türlü dalamamm....

benim uyku sorunum var uykuya dalmam saatler sürebilir bazen hiç uyuyamam evin içinde dolanıp dururum aklıma bi sürü şey takılır daha çok uykum kaçar,
zaten yatağımdan başka hiç bir yerde asla uyuyamam bu konuda acayip takıntılı biriyimdir

Back