• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yeni yattınız, hemen uyur musunuz ?

Yataga girdiniz, hemen uyurmusunuz?

• Ankete Katılan
    130
Yok yav nerdeee sabaha kadar donuyorum.Ama bu siralar cozumu buldum iyice uykum gelmeden uyumaya calismiyorum oyalaniyorum ne zaman tamam artik diyorum iste o zaman uyuyorum.Ah ah onceden hemen uyurdum simdi kizim sagolsun depisip duruyo :(

hemen uyuyamayanlardanım tv seyrederim
pc ye takılırım birşeyler atıştırırım ve sağa sola dönerim gene uyuyamam
sonrası bakmışımki sabah olmuş:roflol:

Had safhalarda bir uyku problemim var,yataga yattigimda en az 3 saat debeleniyorum sabaha karsi ancak bitkin dustugumde uyuyabiliyorum,uyku ilaci bile kesmiyor beni offf of...

Malesef çok zor dalarım uykuya.
Öyle yastığa beş kala uyuyanlarada hayran oluyorum bu yüzden.

koçişim horlamasa,hemen uyuycam ama nerdeeeeeeeee.

o horladıkca,benim sinir katsayım tavana cıkıyor.

artık uyu uyuyabilirsen.ama onsuzda yatamıyorum kii.....senağlama

bende hemen yatamam.uyuyamayıncada çok sinirleniyorum hatta oturup ağladığım bile olur.kocama çok imreniyorum bu yüzden.o da kafası yastığa deymeden uyuyanlardan.

aslında duruma göre değişiyor bazen kafamı yastığa koyduğumu bile hatırlamıyorum bazende sağ sol dön dur işin yoksa

o sabah erken kalkmışsam hemen uyurum ama tam tersiyse en az 1saat döner dururum duruma göre deyişiyor yani fisfisfis

ben ve uyku düşünemiyorum .yattığımda aklıma gelmeyen kalmaz.1 yıl sonra bile ne yapacağımı düşünürüm.

keşke bende yatar yatmaz uyuyanlardan olabilsem...Çok üzgünüm çoook ama nerdeeee...sanki gündüzler torbaya girdi düşünmek için:uhm:

ohoooooooo benim uykum zati ağırdır :))) 8 dede yatsam 12 dede yatsam hemen uyurum :)))))) ve sabaha kadar hiç uyanmam tatlicadiarzu

hemen uyuyamıyorum. bir yarım saat dönüp dururum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back