• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yeni yattınız, hemen uyur musunuz ?

Yataga girdiniz, hemen uyurmusunuz?

• Ankete Katılan
    130

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Kizlar, aksamlari, her yataga girdiginizde hemen uyurmusunuz??

Hayırrrrr bu konudan çok dertliyim yatıyorum ama uyuyamıyorum ne kadar kitapda okusam o an uykum gelyo ama yatağa girince uyuyamıyorum 4 lere kadar sağ sol yaptığımı bilirim ama kafamda sorunlar olduğu için diyorum artık onları düşünüyorum takıyorum ne olcak diyorum diyorumda diyorum artık buna bağladın uyuyamamamı napcam bilmiyorum geç yattığım içinde geç kalkıyorum düzensiz bi hayatım var anlıyacağın canım :çok üzgünüm:

Cıx uyuyamam.:enbuyukkk:
Benim vücudum hemen uykuya dalınmasını manasız buluyor.:oklava:

bütün gün yorulduğum için yatağa girmeden uyuduğum bile oluyor.
Bana bir yastık verin düğün salonunda bile uyurum.
:roflol::roflol:

Yatar yatmaz uyuyan insanlara çok özeniyorum ya ben döner dururum hiç bi sorunum yokken bile uyumam en erken 1 saati buluyor:1no2:

bende bır garıplık ver herhal şuanda yatsam anında uyurum ama uyumak ıstemıyorum nıyekıne acep

yok nerde ole sey keske olsa
bi yataga girem
bu saga bi sola doner dururum donme dolap gibi bende bikdim bu halden ha:)

Yatar yatmaz uyuyabilsem keşke...Onu düşün,bunu düşün...Bi türlü uyuyamam:uhm:naniknanik

ya açıkçası belli olmuo bazen bi o yana bi bu yana döner dururumm.bazen de başımı yastığa koyduğum an uyurumm.ya öle böle diil 1 dakka bile geçmeden insan nasıl uyur ya.ben uyuyorum işte.sevgilimde bu huyuma deli oluo

uyuyamam uyayanlarada cok ımrenırım mesela esım hemen uyur ben onu gorunce sınır olurum

çok yorgun olmadığım zamanlarda Kesinlikle uyuyamıyorum uyursamda sabah uyanmak bilmiyorum felaket bişey_! :1no2:

Şu bir kaç gündür uyuyorum neden çünkü bir gün sabah erken kalktım 7 de o gecede 4 de yatmıştım dolayısıyle gece erken yattım 12-1 gibi 5-10 dk içinde uyudum sonra yine erken kalktım şimdilik düzene girdi gibi ay inş bozulmaz uyurum böle güzel güzel

genelde işte yorulduğum için eve geldiğimde tv izlerken bile koltukta uyuya kalıyorum...
ama allaha şükür uyku problemim yok:))))

Back