Beğen yapmakta sıkıntı yaşamıyorum ama site garipSiteye ne olmuş böyle bozulmuş. Masaüstü görüntüsünde görüyorum şu an her şey tek bir pencerede gözükmüyor. "Beğen" yapmak için görüntüyü sağa kaydırmak gerekiyor sizde de öyle mi
Aynen ilk haline döner diye düşünüyorumBeğen yapmakta sıkıntı yaşamıyorum ama site garip
Geçmiş olsunOğlumun diş ağrısı var onunla uğraşıyorum bende. Ana dişler geldikçe ağrılı geliyor. İlaç da vermiyorlar. Köpek dişleri ağrılı çıkarmış damakları bembeyaz
Siteyi düzeltelim derken ortalık viranSiteye ne olmuş böyle bozulmuş. Masaüstü görüntüsünde görüyorum şu an her şey tek bir pencerede gözükmüyor. "Beğen" yapmak için görüntüyü sağa kaydırmak gerekiyor sizde de öyle mi
Sağol sweetim ne zormuş elden de bir şey gelmiyor. Dün ağrı kesici verdim biraz ama öyle sürekli de verilmez. Bebekken ayrı büyüyünce ayrı diş çıkarıyorlarGeçmiş olsun
Evet chocom yaa. Her yaşın zorluğu var. Onlar içinde zor kim bilir acısı ne kadar çokturSağol sweetim ne zormuş elden de bir şey gelmiyor. Dün ağrı kesici verdim biraz ama öyle sürekli de verilmez. Bebekken ayrı büyüyünce ayrı diş çıkarıyorlar
Bu hafta halledersin her zaman olan bir şey değil. O yüzden tartı için fazla üzülmeyelim yeni yılda yeni haftaya yeni bir enerjiyle başlamaya çalışalımBen kesin yarın artı gelcem yaaaaa aşırı ödemliyim yılbaşı beni yıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?