Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Canım yumurta çok tüketildiğinde kan değerlerinde problem yapabiliyor dikkatli tuket

Bugün oturdum aynadan kendime baktım. Yine şükür halimize ama bu kilo ne olmuş nasıl bu hale gelmiş. Ayakta bir nebze kamufle oluyorum ama oturunca kocaman bir üst beden oturuyor. Hele bir de kazak giymişsem. Öyle baktım yani kendime.

Deri görünümlü bir gömlek çok beğendim büyük bedeni yoktu. Şimdi kalıplar geniş ya belki dedim olur, kadın yok dedi bu size olmaz. M bedenmiş o. Çıktım. Vay be choco dedim sen önüne geleni ye sonra da böyle totona baka baka dönersin işte. Ne oldu yani ne kazandık. Niye yaptık. İskelete bir sürü yük bindirdik.

Son düzenleme:
Yani resmen kendi konfor alanımı kısıtladım. Zayıfken s beden de giderdim xl de. Şimdi xxl den başka seçeneğim yok. Abur cubur yeme karşılığında bu özgürlüğümü verdim. Hemde seve seve verdim yeter ki her şeyi fazla fazla yiyeyim. Vay canına insan nasıl bu kadar 2. Plana atabilir kendini. Ve uyandığında üzüleceğini bile bile bunlarla uyuşmaya rıza gösterir. 5 yıl boyunca.

Demek ki hep dediğimiz gibi her şey insanlar için. Fark etmek vazgeçmek. Yine fark etmek yine vazgeçmek. Bile bile uyuşmak, tekrar uyanmak. Ta ki karar verene kadar. Bu sırada yaş geçiyor. Sağlık geçiyor. El sallıyor böyle geçerken. Hoşçakal diyor ama biz öyle uyuşmuş bir halde yağ ve şeker almaya devam ediyoruz ki bunu fark edemiyoruz

İçimi de döktüğüme göre
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar
Güçlü bir uyanış için olmalı bu farkındalık rüzgarı. Evet yapabilirsin çokom, yapabiliriz.

İçimi de döktüğüme göre
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar
Aslında en büyük sorunumuz bu farkındalık. Ve en önemlisi bu. Hepimiz yapabilecek iradeye de güce de sahibiz. Bence iyi bir takım olduk birbirimize ilham veriyoruz hep beraber başaracağımıza inanıyorum

Çok kısa sürede geri döneceğim kızlar iğnelerden dolayı çok fazla ödevim oldu karnım davul gibi oldu tartılmak istemiyorum moralim çok bozuluyor ve şu an kiloyu dert etmek istemiyorum o yüzden ara verdim sizler kaldığınız yerden devam edin diyetimi bozmuyorum tabii ki sağlıklı beslenmeye devam.

Tamam canım anlıyorum nasıl istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…