Canım yumurta çok tüketildiğinde kan değerlerinde problem yapabiliyor dikkatli tuketHaftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım
Eki Görüntüle 3514538
Akşam 3 yemek kaşığı yulaf ile dediği malzeme ve tarif
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
4-5 badem
Yarım yağlı 1 çay bardağı süt
(Yulaf pişirirken süt yetmezse su koy)
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik
3 kaşık yulafa sütü koy
Kaynayınca kuru erikleri ve keten tohumunu
Bademleri at karıştır
Pişince balı koy karıştır
Bu liste doktor tarafından verilmiş
Bende 80 den yukarı çıkmamıştım. Hayatımda ilk kez 85 görüyorum. Bu ay inşallah en azından 80i bulurumKızlar yeni yila 3 hafta var 28 Aralık için bi hedef kilo mu yapsak
Ben düşünüyorumoff ya geçen sene bu zamanlar 72 73 kilo arasi gidip geliyordum
Güçlü bir uyanış için olmalı bu farkındalık rüzgarı. Evet yapabilirsin çokom, yapabiliriz.İçimi de döktüğüme göre
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar
Ben 55 olmak istiyorummmmKızlar yeni yila 3 hafta var 28 Aralık için bi hedef kilo mu yapsak
Ben düşünüyorumoff ya geçen sene bu zamanlar 72 73 kilo arasi gidip geliyordum
Şuan kaçsın bende 54 olmak istiyorum ama bi türlü olamıyorumBen 55 olmak istiyorummmm
Aslında en büyük sorunumuz bu farkındalık. Ve en önemlisi bu. Hepimiz yapabilecek iradeye de güce de sahibiz. Bence iyi bir takım olduk birbirimize ilham veriyoruz hep beraber başaracağımıza inanıyorumİçimi de döktüğüme göre
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar
Şuan 60 kiloyum. Boyumda 160. Benim göbeğim çok fazla asıl amacım onu eritmekŞuan kaçsın bende 54 olmak istiyorum ama bi türlü olamıyorum
Tamam canım anlıyorum nasıl istersenKaptanım benim bu ara psikolojik sorunlarım çok fazla gündüz güzel gidiyorum gece yatmadan çok afedersiniz camış gibi yiyorum sanırım bu ara ben iyi değilim gruptan ayrılıyorum herşey için çok teşekkür ederimChocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?