- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.081
kızçem k. bkma ben aniden çıkmak zorunda kaldım :105:sende hoşgeldin cano :)
nbr canım napıyosun aranızı duzeltebildin mi bari:44:
duydum sesini geildim bakcanım babam geldi yemek falan yedik annemde yoktu babamla muhabbet ettik annem olunca konusamıyoruz da gercı babamda pek yardımcı olamadı saolsun :2: neyse tatlım sende sıkma canını anlarsanız bırbırınızı merak etme
ohh be sonundaa :) eh be kızçem ben geldim hepiniz gittiniz çok alındım çok
annen var ken neden babanla muhabbet edemiyorsunz bakıyım siz hı :44: :26:
ben yardımcı oluyum kızçem ne derdin var bakıyım.
ne bilim ve elifim bi garibim. bazen hislerim bile yok oluyor biliyormusun :105:
olur mu ole sey tatlım kırgınsın ya ondan ole gelıyo sana.. sakın ole dusunme elımızden bısey gelmıyo suan o yuzden karamsarlıga kapılıyoruz. sole de soyleyebılırım hayallerımızin beklentılerımızin gerceklersmesı bızı elımızde olmuyo muhakkak baska ınsanların devreye gıresyle gerceklesıo bu yuzden ıçınden çıkılmaz bı hal alıyoruz canım.. o insanlar da bızı anlamıyo yada onların doğrularıyla bızım dogrularımız paralel gıdıyo sonuç olarak yıpanıyoruz. ama bunun sonunu dusunsene sevdıgın ınsan eger gercekten senı sewıyosa ınan mutlu olursun azcık zamn ayaklarımızın uzerınde desteksız durdurugumuz an hıslerımız hayallerımız hersey rayına oturcak..
benım durumumda bıraz tuhaf aslında bıraz garıp gelebılır benım annem bana çok duskundur o yuzden kıskanır benı ama bunu kabullenmez
ama annemle de bazı konuları konusamam babam çok bılgılı olmasa da beni daha ıı anlar hayatımı benı gormemek pahasına da olsa ne yaralı ıse ne ıstıyosam onu yapar. sımdıkı durumum da canım ben işşizm be basvurdugum yerlerden elı bos donuyorum torpıl olayı falan çok sınırlerım bozuk. bıldıgın gıbı nısanlıyım ve bıseyler yapmak ıstıyorum o yuzden mutsuz oluyorum kendımı bıraktıgım an hep gaz wermem gerekıyo kendımı.. sımdıde bı karar almak ıstıyorum oyp ıle atanabılır mıyım dusuncesındeyım ales sınavı mayıs ta mayısa kadar dershaneye mı gıtsem yoksa ıngılızce kursuna mı gıdım dıye bunlar benım uzun wadelı planlarım ve yapmak ıstedıklerım .. bıde para kazanıp mutlu olmsamda muhasebe krsuna falan gıdıp hemen hayata atılım dıye ole ıste ozlemım ya karasızım korkuyorum basarız olmaktan
nee yapyosuunnssssss bakkım
kızçemmmmmmmmhoşgeldinnn begendiğini gördüm ama yazmanı bekledimm
niye kızdın bakem sen bana hı niye niye :105:
nee yapyosuunnssssss bakkım
hımmmm bız takılyokta sen nerdesın bakımmm :99: ara ara bulamadıkk hııııııııneyse bu kadar trıp ten sonra hos geldın canımmm sınavın nasıl gectıı
kızmadım ki kuşuumm
inşallah kızcem bunu herşeyden çok istiyorum biliyormusun bazen boğuluyorum sanki daralıyorum hiç ama hiç bir şey olmayacak ve olduğumuz yerde sayacağız hayatta diye keşke aykalarımın üzerinde bende durabilsem ah ne çok isterim..
annen seni mi kıskanıyor babandan aa :26: niye öyle bir düşünce içinde ki kuzum ya sen onun kızısın sonuçta çok şaşırdım şu anda :44:
işsizlik çok kötü seni anlıyorum çok iyi anlıyorum bak bende evdeyim .. işsizim bütün gün boş boş durmak insana çok dokunuyor kızcem seni o kadar iyi anlıyorum ki. sen nereden mezun olmuştun da böyle iş bulamadın elifim hı ?
bence sen kursa git güzelim niye biliyon mu bu ülkede dayısı amcası olanlar atanıyor lanet olsun böyle sisteme
sonra boşa gider emeğin üzülürsün kurslara git kendini geliştir bende yazıldım ama acılmasını bekliyorum aşcılık kursuna yazıldım birde ingilizce ama ne zaman acılacak bir bilsem bilmiyorum daiçine de atma ayrıca burda paylaş bizlerle bak rahatlarsın ben şimdiye kadar hep içime attım ne hale gelmiştim biliyorsun mu ..
oy tamam balım benim sana bir şey gönderimmm :26:
burdayım iştee
iyi geççtii tabiiki
son ikitane artık bi bitseydi
sevındım canım bıter bıter zormu kalanlar yoksa:18: