- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.121
gördüm gördümbak bak şmdi bak
sımdı kırgınsın ondan tatlım geccek ianan banailahı ozlemcım bızım dusun tarıhımız bıle bellı degıl kı bırak gununu konusu bıle acılıyo
gördüm gördüm
aa niden acılmıyo kızçem hı niden :26:
askerden gelince bencem hemennnnnnnnnnn evlenin oh oh oh bebikleriniz de olur ondan sonea
tabıkı de maddıyattan ozlemcım sen de2 ben dıyım 3 ınan bı fıkrım yok yanı canım da bu yuzden sıkılıyo ya zaten çok uzun nısanlı kalmak ınsanların konusması ıçın fırsat zaten etrafımdakı ınsanlar mıkemmeldr bu konuda
hep bu çevre zaten hep bubizdede var böyle birşey kızçem yok nişanlı kız fazla durmaz yok laf çıkar söz cıkar vıdı vıdı
yahu sizene sizene işte böyleler eskiler anlıyorum seni birtanem canını sıkma kulaklarını kapat..
kim ne derse desin nişanlının maddi durumu çok mu çok mu kötü :26:
ben anlatım sen karar ver ozlemcım onunda ısı yok aynı meslekteyız evımız yok dugun ıçın bırıkımıımız yok abısı ve ablası evlı abısıne ev verdıler ablası farklı bı ıle evlendı. ve askımın hıç bır hazırlıgı yok bunların yanında odememız gereken gerı donusumlu bır bursumuz var canım. ve benım kır dugunu ve sonrasın balayı gıbı bır hayalım var butun bu olumsuluklardan dolayı dublex ev hayalımı saymıyorumaskımcımın aıesı bole dogum gunu nısan dugun gıbı seylere pek onem wermez su ana kadar neye onem werdıklerını de anlamıs degılım zaten ama nısanımızda kayın valıdemde 2 tane bılezık vardı ve ogluna onu çıkarıp wermedı alın gonlunuze gore olsun falan demedı ozlamım ya dusun nısan albumum bıle yok benım ıstedıgımle 3 tane poz cektırdık oda askımla ıkımız denklestrdık parayı dusun yanı
iyi akşamlarr,güzel topik arkadaşım
bak bak şmdi bak
of off .. neler duyuyorum böyle kızçem sende ya neler bunlar .. ne dublex evi be kuzum varsın sıradan bir ev olsun da mutluluğunz bol olsun huzurlu olsun ..
burs masraflarıda varmış nişanlının durumda çok zor ya Allahım size yardım etsin ne diyim kızçem .. senin yerinde ben olsam napardım hiç bilmiyorum bunu en iyi yaşayan bilir bak sene nişan albümleriniz bile olmamız k. validen sanırım sizden herşeyi esirgemiş
aynen tatlım ya napalım sewdıgım ıı anlıyo benı ewet elınden bısey gelmıyo ama benı çok sewıyo mutlu da edıyo bı yerden sonra o olcak o mutlu eder heralde dıyorum ama aksıde olursa kahrolurum zaten ozlemcım :2::2::2:
of off .. neler duyuyorum böyle kızçem sende ya neler bunlar .. ne dublex evi be kuzum varsın sıradan bir ev olsun da mutluluğunz bol olsun huzurlu olsun ..
burs masraflarıda varmış nişanlının durumda çok zor ya Allahım size yardım etsin ne diyim kızçem .. senin yerinde ben olsam napardım hiç bilmiyorum bunu en iyi yaşayan bilir bak sene nişan albümleriniz bile olmamız k. validen sanırım sizden herşeyi esirgemiş
aynen tatlım ya napalım sewdıgım ıı anlıyo benı ewet elınden bısey gelmıyo ama benı çok sewıyo mutlu da edıyo bı yerden sonra o olcak o mutlu eder heralde dıyorum ama aksıde olursa kahrolurum zaten ozlemcım :2::2::2:
olmucak inşallah kuzum lütfen sen güzel düşün olur mu güzel olsun herşey hadi bakıyım bir gülümse şöyleee :))
iyiylik sağlık beya sevgi meleğim
sen nasılsın hele
şu bendeki topiklerde yeni açıldı kullanması çok zevkliymiş
bende iyiym kızçem ne olsun işte öyle sürünüyorz diyomuşum
seninde mi topiğin var :26:
olmucak inşallah kuzum lütfen sen güzel düşün olur mu güzel olsun herşey hadi bakıyım bir gülümse şöyleee :))
bende iyiym kızçem ne olsun işte öyle sürünüyorz diyomuşum
seninde mi topiğin var :26:
iyiyim tatlım iyiyimbızım eclıpse hıç konusmadı bu gun umarım bı sıkıntısı yoktur:44::44::44:
topik olur mu yaa yüz ifadeleri diyim pardon
iyiyim tatlım iyiyimbızım eclıpse hıç konusmadı bu gun umarım bı sıkıntısı yoktur:44::44::44:
aferin bak böyle işteee
evet konuşmuyo hiç o dayak istiyo dayakkkkkk
hııı pardon kızcem bende öyle topik anlıyorum
çok güzeller hemdeeeeeeeeeeeeeee
kendinden bahset bakıyım bizlere bir
aferin bak böyle işteee
evet konuşmuyo hiç o dayak istiyo dayakkkkkk
ayyy içim şişti vala
sen başla kızcem devamını getiririm bennnkesinlikle çok hoşlar
canımcım nerden başlim bilemedim ki :44:
ayyy içim şişti vala
inanırmısın benimde valla nörsekk yaa