- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.101
sadece 1 tanesi zor.yani zorda deilde hoca gıcık işteilla bütünlemeye bırkmaya calşyo
ıyyyyyyyy iğrenççlerr direkt soleselerde dırekt bız wersek ıstedıklerını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece 1 tanesi zor.yani zorda deilde hoca gıcık işteilla bütünlemeye bırkmaya calşyo
bişey de nedirrr:26:
bana da ole gelıyodu canım ama bızım hıcbırseyımız yokken nısan yaptık ewet gonlume gore olmadı ama aadım attık sonrası gelır bı sekılde heralde aslında nısan yaptıgımız ıçın u kadar sıkıntı yapıyorum yaa.. sende atma ıcıne canım duzlır merak etme konus sewdıgınle ama damardan gırmeye calıs zayıf noktasından gırersen anlar senı ba sende bole olsaydın benım gıbı dsunurdun falan de anlarsınız bırbırınızı dert etme hıç . tatlım bu ales te dayıya gerek yok ama çok zor ıste 85 90 almam lazım hadı onu ewde calıssam dıyorum mumkun deıl ewde çok gurultulu 2 kardesım ve annem var mumkun deıl unı ye bıle hazırlanamıyodum yanı .. ben jeoljı muhendısyım canım onur belgesıyle bıtrdım ama bı halta yaramadı ıı kı okumusum dıyorum ama yan dal falan da yapaydım ıı dı
merhaba kızçem hoşgeldinn :80:merhaba bende yeni sayılırım
merhaba bende yeni sayılırım
burdayım iştee
iyi geççtii tabiiki
son ikitane artık bi bitseydi
onun istedigi belli.küfür istio bana beddua edin arkmdan konuşn dio.e bizde öyle yapıyorzıyyyyyyyy iğrenççlerr direkt soleselerde dırekt bız wersek ıstedıklerını
gönderdi diyecektim :26:
kızçem net gitti geldi ya
bakalım tatlım bizim için daha bunlar erken özellikle benim için herşey den emin olmak istiyorum duygularımdan düşüncelerimden hislerimden herşey den onu her daim deli gibi sevebileceğimden kızçemm ..
mühendissin ve işsiz kaldın hı bu nasıl bir şey dir ya artık ünv. hayal oluyor desene
birde onur belgesi üzerine
çok üzüldüm elifim kuzum çok ya hiç mi bir yerden iş imkanı çıkarmıyorlar sana hiç mi nişanlın çalışmana ne diyecek peki veya bu durumunuza ne diyor:26:
onun istedigi belli.küfür istio bana beddua edin arkmdan konuşn dio.e bizde öyle yapıyorz
soorun yok tmm
onun istedigi belli.küfür istio bana beddua edin arkmdan konuşn dio.e bizde öyle yapıyorz
soorun yok tmm
merhaba bende yeni sayılırım
canım emın olana kadar bekle tabıkı en basta da herseyden once tek amacı senı mutlu etmek mı acaba oncelıgı sen mısın hepsınden emın ol oncelıkten kastım herseyı sılıp gozbebegı sen ol demıyorum balım yanlıs anlama.. sadece aılesıde olsa haksızsa senı tutabılmelı .. hakkında hyrlısı olur canım ınş. benım durum da aynı dedıgın gıbı tatalım benım meslegımde tecrube çok onmelı kuzum ya o yuzden bıde sermayen olmalı buro acıp ıs kurabılmen ıçın ama gordugun gıbı ben buro acmayı bırak kursa gıtmek ıçın bıle kılı kırk yararcasına dusnur vazoyetteyım. nısanlıcım saolsun destekcım ama ne gelebılır kı elınden oyp senın ıçın rahat olur nreye tayının çkarsa gelırım dıyoo zaten oncekı konusmalrımı okuduysan bıraz uzak olmak bızı daha mutlu eder dıye dusunuyorum aılesı ıı bırı ama dusuncsız o yuzden yıpratıyolar benı farklı ıl onunla bırbırımıze kalamk bızı daha huzurlu duruma getırr
tatlım yok neden yanlış anlayım sorun o değil benim.
benim bazen hislerim yok oluyor .. bomboş her şey sanki
sonra bu durum geçiyor. deli gibi olan hislerime geri kavuşuyorum .
neden böyleyim bende bilmiyorum su durumum dan bir kurtulsam var ya dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde :105:
anladım kızçem neyse ki nişanlından yana bir sıkıntı yok dur bakalım ya sık biraz daha dişini herşey yoluna girecek güzel olacak böyle düşünelim en iyis
sen aşıksın aşık merak etme bende ıyı dusunmeye calısıyorum napım çok sukur nısanlımdan yana rahatım bal o ball sarı pısım benımm sevgı damarlarım kabardı bak ozlemcımm su an kı sıkıntım kararsızlıklarım hangısı dogru yol acaba
sen neden dediğimi yapmıyorsun
heheheh eyvahhh yakalandıkk
napıyım kuzum boyle oldu yanıı sevmek sucmuu heee :d sevıyorum ulleeeen
sen bnm dedigimi yap bakemm..pişman olmıcaksn böyyle kalcan işte hadiii
şaka yapıyorumm kızzz iyiki geldin tatlımmm hoşgeldin burdaki arkadaşlar çok iyidir sıcak kanlıdır
bak bak şmdi bakyaptım da bana hiç bir şey gelmemiş ki hani hiç bir ileti mail yok g değil q olacak olaraya dikkat ettin mi
uy iyice sinir oldum bir türlü beceremedim ne becereksizim ben ya
ah ah keşke benim duygularımda kabarsaaaaaa deli gibi sevdiğimi anlasam yine 2 gün önceki gibi
doğru yol illa ki olacak kızçem az daha sabır gerekiyor bak düğününüzü düşünnn