Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

çok yeni değilim ama yazmak istedim kabul buyurur iseniz
samimi ve güzel bi sohbet geçmişi oluşmuş,bazılarını okudum da
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyim tümden efenim

offffffffffffffffff canım çok sıkılıyor yenide gittim kuaföre napsam kii

esra erol'u izle ya da aç müzik dinle..
veyaaaaaaaaa seviyosan yemek yap,kek börek çörek ya da git sevdiklerine hediye al..
veya kendine alışveriş yap..
ohooooo yapcak şey çok

esra erol'u izle ya da aç müzik dinle..
veyaaaaaaaaa seviyosan yemek yap,kek börek çörek ya da git sevdiklerine hediye al..
veya kendine alışveriş yap..
ohooooo yapcak şey çok

müzik dinleyince nısanlım askerde bunalıma gırıyorum yemek dun yaptım annemı alıstrmak ıstemıyorum hep ustume kalır dıye en sonuncusu içler acısı yaa ben işssizm alışverişte yapamıyorum tutumlu olmam lazım.... ayyyy farkettimde canımın sıkılması çok normalmiş

e kız sana bir suru secenek sundu daha ne olsun ne emmeye gelıyon ne gommeye git ozamn sen cık dısarıı bıdahada gelme

vaaaaay ben tüm olumsuz ve yapamayacağın şeyleri sıralamışım desene :118:

çok yeni değilim ama yazmak istedim kabul buyurur iseniz
samimi ve güzel bi sohbet geçmişi oluşmuş,bazılarını okudum da
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyim tümden efenim

pufpuf kız sende gel arkadas listeme hadi azcık arkadasım var cok olalım yuruyus yapalım romayıda yakalım

bu çok acımasız olduu .. ama bak hepsine mantıklı cvplarım var lutfen

kıyamam ben sana tamam bize gel ozamn bu aksam bı ben bıde kocişim var zaten heheehh ona yemek vermeyız kız kıza takılırız kovarım dısarıya cıksın oo affettinmi şimdi

kızlar bu aradan nerdensiniz?? yaşlarınız kaç?? evli misiniz?

bu soruların cvp larını istiyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…