Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bakalım tatlım bizim için daha bunlar erken özellikle benim için herşey den emin olmak istiyorum duygularımdan düşüncelerimden hislerimden herşey den onu her daim deli gibi sevebileceğimden kızçemm ..
mühendissin ve işsiz kaldın hı bu nasıl bir şey dir ya artık ünv. hayal oluyor desene
birde onur belgesi üzerine
çok üzüldüm elifim kuzum çok ya hiç mi bir yerden iş imkanı çıkarmıyorlar sana hiç mi nişanlın çalışmana ne diyecek peki veya bu durumunuza ne diyor:26:

canım emın olana kadar bekle tabıkı en basta da herseyden once tek amacı senı mutlu etmek mı acaba oncelıgı sen mısın hepsınden emın ol oncelıkten kastım herseyı sılıp gozbebegı sen ol demıyorum balım yanlıs anlama.. sadece aılesıde olsa haksızsa senı tutabılmelı .. hakkında hyrlısı olur canım ınş. benım durum da aynı dedıgın gıbı tatalım benım meslegımde tecrube çok onmelı kuzum ya o yuzden bıde sermayen olmalı buro acıp ıs kurabılmen ıçın ama gordugun gıbı ben buro acmayı bırak kursa gıtmek ıçın bıle kılı kırk yararcasına dusnur vazoyetteyım. nısanlıcım saolsun destekcım ama ne gelebılır kı elınden oyp senın ıçın rahat olur nreye tayının çkarsa gelırım dıyoo zaten oncekı konusmalrımı okuduysan bıraz uzak olmak bızı daha mutlu eder dıye dusunuyorum aılesı ıı bırı ama dusuncsız o yuzden yıpratıyolar benı farklı ıl onunla bırbırımıze kalamk bızı daha huzurlu duruma getırr

tatlım yok neden yanlış anlayım sorun o değil benim.
benim bazen hislerim yok oluyor .. bomboş her şey sanki
sonra bu durum geçiyor. deli gibi olan hislerime geri kavuşuyorum .
neden böyleyim bende bilmiyorum su durumum dan bir kurtulsam var ya dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde :105:
anladım kızçem neyse ki nişanlından yana bir sıkıntı yok dur bakalım ya sık biraz daha dişini herşey yoluna girecek güzel olacak böyle düşünelim en iyis

sen aşıksın aşık merak etme bende ıyı dusunmeye calısıyorum napım çok sukur nısanlımdan yana rahatım bal o ball sarı pısım benımm sevgı damarlarım kabardı bak ozlemcımm su an kı sıkıntım kararsızlıklarım hangısı dogru yol acaba

ah ah keşke benim duygularımda kabarsaaaaaa deli gibi sevdiğimi anlasam yine 2 gün önceki gibi
doğru yol illa ki olacak kızçem az daha sabır gerekiyor bak düğününüzü düşünnn

ah ah keşke benim duygularımda kabarsaaaaaa deli gibi sevdiğimi anlasam yine 2 gün önceki gibi
doğru yol illa ki olacak kızçem az daha sabır gerekiyor bak düğününüzü düşünnn

sımdı kırgınsın ondan tatlım geccek ianan bana ilahı ozlemcım bızım dusun tarıhımız bıle bellı degıl kı bırak gununu konusu bıle acılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…