Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kızlar bu aradan nerdensiniz?? yaşlarınız kaç?? evli misiniz?

bu soruların cvp larını istiyorum hemen :21:

:KK70: gozum korktu kız bıde sen yenı falan da deılsın attırırsın bızı falan :KK70: hemen soyluyorum
7 aylık evliyim 21 yasındayım bebiş için mucadele verıyoruz :KK70::KK70::KK70: şu ifadelerş nasıl yapıyosun kız banada ogretsene :KK70: :21:

:KK70: gozum korktu kız bıde sen yenı falan da deılsın attırırsın bızı falan :KK70: hemen soyluyorum
7 aylık evliyim 21 yasındayım bebiş için mucadele verıyoruz :KK70::KK70::KK70: şu ifadelerş nasıl yapıyosun kız banada ogretsene :KK70: :21:

ne attırcam be deli aaaa kuru iftiraaaa ayol :KK55:

canımcım,bu ifadeler için sitenin sağ üstteki kullanıcı kontrol paneline gir...orada azcık aşağıda sol tarafta seçenekleri düzenleye tıkla...sonra mesaj editörü diye bi yer var,onu "gelişmiş düzenleyici" yap kaydet...

sonra bol bol kullan :KK1:

hemen cvp veriyorum efenim Bursa doğumluyum bekarım ancak nısnlıyım dugun tarıhımın ucu acık ve 23 yasındayım peki senn?

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım :KK1:

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım :KK1:[/QUOTE]

aaayy cok gecmıs olsun :KK43: canım yaramı destın valla bizde gecen ay cocuk dusunduk oldu ama 3 gun once 1 ay lık bebeğimi dusurdum suan dusuk kanamam var hala korktum sımdı sen oyle dıyınce :KK43: halamı beklıyosunuz dusuk olunca zormu oluyokiii :KK43:

hilbar puf puf bılgılerımızı alıp gıttı napcaz:KK1::KK1:

yolarım ben onu :KK1: :KK1:

bende 1,5 yıllık evliyim canlar...9 ay önce bi düşüğüm oldu,o zamandan beri tekrar bebek için uğraşıyoruz...26 yaşındayım :KK1:

aaayy cok gecmıs olsun :KK43: canım yaramı destın valla bizde gecen ay cocuk dusunduk oldu ama 3 gun once 1 ay lık bebeğimi dusurdum suan dusuk kanamam var hala korktum sımdı sen oyle dıyınce :KK43: halamı beklıyosunuz dusuk olunca zormu oluyokiii :KK43:

yolarım ben onu :KK1: :KK1:[/QUOTE]

ahh canım ya sende mi sana da geçmiş olsun canım yaa bian önce toparlanırsın ınş..

ahh canım ya sende mi sana da geçmiş olsun canım yaa bian önce toparlanırsın ınş..

saol canım...:2: işallah 3 gundur yataktan cıktıgım yok valla ama bugun bıraz daha ıyıyım :KK43: işallah gelecek olan bebişle dertlerımız sıkıntılarımız bıter ...:KK43:

evet tatlım sara hastalığı ama benim kardeşim doğuştan hasta değil 14 yaşında başladı korkudan oldu onunki.eskiden o sara nöbetlerini görüp görüp çıldırma noktasına geliyoduk ama cok şükür yeni tedavimiz sonuç verdi 2 yıldır hiç nöbet gecirmiyo ama işte yürümesi bozuldu konuşması da öyle düzelicek inşallah Rabbim kimsye kaldıramayacağı yük yüklemez.tatlım benim yaa iki saattir bize psikologluk yapıyosun şimdi sen dökül bakalım :)
tatlım k. bkma cıkmak zorunda kaldım yazamadım geldiğin de döküyüm içimi :)
ne yapıyorsunuz canlar evde otura otura kafayı yicem iyiki burası varmışta tanışmışım sizle sevgiiii meleğiii nerdesin kuzummm :KK16:
burdayımmmmmmmmmm geldim kızçem geldimmmmmmmm :KK16:
ben de yeniyim :'(

çok yeni değilim ama yazmak istedim kabul buyurur iseniz :KK17:
samimi ve güzel bi sohbet geçmişi oluşmuş,bazılarını okudum da :21:
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyim tümden efenim :KK34:

sende hoşgeldin puff puff nasılsın kızçem ?
pufpuf kız :KK70: sende gel arkadas listeme hadi :KK70: azcık arkadasım var :KK70: cok olalım yuruyus yapalım romayıda yakalım :KK70:

bak hilbar burası arkadaş bulma listeni doldurma sayfası değil :KK47: sana kızmaya başlıyorum .!

dur kızçem geldiğin gibi nire giden sen :KK20:[/QU

cnm oğluşum uyanmıştı onunla ilgilendim biraz huysuzda teyzesi:)))
oo öyle mi ogluşun mu vardı aman maşşallah kızçem bizim içimde öp ogluşunu :KK16:
ben de yeniyim :'(
hoşgeldin kızçem sefalar getirdin :KK24: nasılsın ?
sevgi meleği eclipse nerelerdesiniz yaww...:KK5:

ben geldim kuzum geldim burdayımm :KK16:
muhabbeti koyulaştırmışsınız oh oh :KK66:
eclipse nerde bende bilmiyorum geleceğim dedi hala yok ortalarda :KK14:

X